Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na to aby to nebolelo

Od: marinkamarie* odpovědí: 9 změna:

Prosím poraďte jak přestat myslet na chlapa,se kterým bych chtěla ukončit kontakt a nemám sílu to udělat.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tu sílu musíte v sobě najít Vy sama. Ukončit kontakt a snažit se zaměstnat své myšlenky jiným směrem. Najít si koníčka který Vás bude bavit, chodit mezi lidi a nebránit se jinému, lepšímu vztahu. Ale sama v sobě musíte nejdříve uzavřít jednu kapitolu života, aby se mohla otevřít jiná. Chce to čas a hlavně se nebabrat v minulosti, propadat sebelítosti a oddávat se chmurným myšlenkám na někoho, kdo se mihl Vaším životem..

marinkamarie*
hodnocení

Ano to všechno si uvědomuji,jen ty myšlenky mi nějak nejdou přesměrovat ať dělám co dělám.Děkuji Vám za odpověď.

hodnocení

3x

Bez bolesti to asi nepůjde, pokud ho milujete. Jestli s ním máte, nebo tušíte v budoucnu, trápení, tak si uvědomte, že z dlouhodobých stresů vznikají závažné nemoci, jestli Vám za to takový chlap stojí. A to si pište, že to tak funguje. Uvědomte si, že to rozhodnutí děláte pro sebe, pro svůj šťastnější život. Jaké si to uděláte, takové to budete mít.

marinkamarie*
hodnocení

I Vám děkuji za odpověď.Vím že to bez bolesti nepůjde tu ostatně prožívám už teď.

Mozek nikdy nepremuze hormony, jedine to vydrzet vuli ! Ale je to narocny , to asi vime vsechny a vsichni. Aby to nebolelo? Neni to nikdy bez bolesti, s tim se smiř

hodnocení

2x

Sportovní aktivita,chození do společnosti,s přáteli do kina,divadla,na hory...

Prostě nesedět doma s hlavou v dlaních a přemýšlet,vzpomínat...

Využít smysluplně volný čas,přestat se s tím chlapem vídat,on časem vymizí z paměti.

marinkamarie*
hodnocení

Je pravda,že těch aktivit moc nemám a v tom to asi bude.Potřebovala bych nějakou akčnější kamarádku než jsem já.Děkuji za rady a povzbuzení.

hodnocení

0x

Myslet intenzivně na ty důvody, pro které to s ním chcete ukončit. Asi budou pádné...

marinkamarie*
hodnocení

Musím zde napsat,že se mi to nakonec povedlo a můžu zase volně a svobodně dýchat.*slunce*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]