Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O kolik povolí stretch rifle

Od: eliska* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, koupila jsem si rifle které jsou mi o malinko mensi, jenže kamarádka mi říkala že stretch rifle, tyto jsou pouze slabě stretch, ne takové ty opravdové streth jak guma, se hodně vytáhnou. Mám je vrátit a vzít ještě o číslo menší, diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Kamarádka plácá blbosti.

Stretch jsou pružné rifle. To znamená, že když si je oblékneš, tak budou přiléhat k tělu.

Jestli se vytáhnou nevím, ale dokud budou pružné, tak budou obepínat tělo.

Pro tvůj klid zajdi do obchodu, kdes rifle koupila a zeptej se prodavačky. Ta ti dá snad lepší informace než kamarádka.

hodnocení

0x

No, tak ony opravdu trošku povolí. Ale jakmile je vyperete, vrátí se do původní podoby. A píšete, že ty Vaše nemají tak vysoké procento elastanu, tak já bych se tím nestresovala. Řiďte se tím, jak ty kalhoty sama na sobě cítíte a nedejte na kamarádku. Ono to také není nic příjemného, když jste v džínách přiškrcená a nevypadá to ani hezky, když pak "špeky" "vylezou a visí" přes okraj kalhot.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]