Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy na detoxikaci?

Od: carlosska odpovědí: 2 změna:

Máte někdo tip na osvědčenou detoxikaci? Ráda bych shodila pár kil zdravým, vyváženým jídelníčkem, ale poslední dobou jsem jedla opravdu jako čuník, cítím se hodně nafouklá, špatně mi to tráví... Tedy si myslím, že by bylo dobré nejprve organismus pročistit. Znám jen Mačingovou a to nevydržím - nejím sladké a každý den snídaně z mrkve, jablek a rozinek je pro mě utrpení.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já jsem trpěl hodně na plynatost a průjmy a poté, co jsem začal konzumovat bezlepkové věci, je po problému. Detoxikace...rozhodně přestat konzumovat klasický bílý cukr. Nahradit ho třtinovým nebo stévií, ale hlavně snížit jeho množství. Vysadit všechny sladkosti (sušenky apod., které v sobě mají samá svinstva), Hodně zeleniny, ovoce, hodně pít hodně se pohybovat, omezit slazené limonády, pít jen vodu z vodovodu, nekupovat hnusné a levné šunky, omezit uzeniny, salámy a všechny tyhle hnusy, jíst hodně např. pohanky, ovesných vloček, pít krom vody bylinkové čaje.

Nechat se odčervit, myslet pozitivně. Nic dalšího mě momentálně nenapadá.

hodnocení

0x

Dlouhá léta používám očistnou kúru z bylinek.Zvyšuje výkonnost jater a ledvin, což jsou hlavní čisticí orgány.Pro játra čaj z měsíčku, pro ledviny čaj z kopřivy a to pod dobu 6ti týdnů.Nemusíte je nějak složitě shánět, jsou součástí běžně prodávaných bylinných čajů a mně tato kúra vyhovuje, cítím se po ní dobře .Nikomu ji však nevnucuji, protože má mnoho odpůrců. Ty doporučují spíš konzumaci zeleniny, ovoce, čistou vodu a ovocné čaje, zeleninové vývary a saláty.Určitě je i to výborné, ale nemám vyzkoušené.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]