Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Perníčky bez žádného koření

Od: ani123* odpovědí: 6 změna:

Jak budou chutnat vánoční perníčky, když tam nebude prášek do perníku ani žádné perníkové koření? A kdyby tam byl citrón, med a skořice tak bude chutnat jako perník? Nebude to nějaké divné? Děkuji...;)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

To nebudou perníčky - tu chuť jim dává právě to perníkové koření.

axlik*

A taky rum :) měl jsem i bez toho, ale opravdu to není moc perníkové, spíš taková buchta :D

ani123*
hodnocení

Přesně tak! Dneska moje mamka z moji sestrou pečou vánoční perníčky. Našli na internetu nějaký recept (viz. recepty.cz/... Ve, kterým není vůbec to perníkové koření. Pořád se vymlouvají, že to bude ještě lepší *bzum* Já totiž nemůžu péct, protože jsem nemocná...*kafe*

doplněno 09.12.12 10:00:

Jak to bude hotové, tak jsem opravdu zvědavá jak to bude chutnat *blee*

axlik*

To nebudou perníčky, akorát plýtvají surovinami na věc, která bude chutnat velmi vzdáleně perníku..

sebod*

Jak myslíš, že bude chutnat vepřový řízek bez masa?

doplněno 09.12.12 10:37:

Jistěže se to dá upéct. A dokonce to bude i chutnat. Ale prostě to nebude perník. *nevi*

ron*
hodnocení

0x

Takto ochucené pečivo může být samozřejmě dobré, proč ne. Ale nebudou to perníčky. Nebudou jako perník ani vonět ani chutnat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]