Nejste přihlášen/a.
Bez diskuzí.
Proč by neměl být dobrý...Dnes se dělává guláš z vepřového masa,španělské ptáčky jakbysmet.Lidé dávají přednost vepřovému,jelikož je o dost levnější než hovězí a také poměrně brzy měkké,oproti hovězímu.
Na mase tak moc nezáleží. Docela záleží na koření - neměl by chybět rozmarýn, bazalka, tymián a česnek. Na Gyros mám dobrý recept. Dělat ho na tyči je nadlouho a pro hodně lidí. Doma nakrájím jakékoli maso na co nejtenší a největší plátky: Pak je hodím na pánev docela na sucho a přidám cibuli. Zlehka orestuju na hodně rozpálené pánvi, připravím si zakysanou smetanu s česnekem, solí a pepřem. Po vyndání z pánve maso poleju smetanou a podávám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.