Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olej ve vlasech

Od: venda* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat jak dostat olej z vlasů. Dělali jsme zábal z dětského olejíčku a už druhý den myjeme vlasy a jsou pořád mastné. Prosím o radu, děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

1x

Na kartáč nasypte dětský pudr nebo tělový pudr(pokud máte)a češte.Když nemáte kartáč,poprašte vlasy pudrem a pročešte.Jen poprášit ,nedávejte toho pudru moc:)a nechat třeba celý den,pak umyjete a budou o.k.

fhvdg
Nebo suchý šampon (amica stoji kolem dvacky). Posypat, nechat nasaknout a pak umýt.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, no, když si někdo dobrovolně omastí vlasy olejíčkem, tak budou mastné a zábal se povedl, ne? Já bych zkusil stejný postup, jako při umývání nádobí - silnou jarovou vodu a hlavu do ní namočit na delší dobu. Potom dobře opláchnout pod tekoucí vodou. Ovšem, vyzkoušené to nemám. Zdravím!

joudic*
hodnocení

0x

sampon neodmastuje, vlasy umyjte mydlem nebo gelem, ale nevim proc by nemohly zustat mastne

pb®
hodnocení

0x
Dělala jsem si zábal z oleje několikrát a vždy se to smylo při pouhém jednom mytí vlasů, kdy jsem vlasy myla 2x šamponem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]