Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krvaceni mimo menstruaci, jsem tehotna?

Od: denisa* odpovědí: 3 změna:
Dobry den, uz asi dva roky beru antikoncepci a vzdy jsem menstruaci mela maximalne 5 dni, ted mi to skoncilo ve ctvrtek, je sobota rano a ja zacla krvacet..v noci jsme s pritrelem meli nechraneny pohlavni styk, ale davame si pozor..mate s tim nekdo zkusenost? Je to spatne znameni nebo je moznost ze jsem tehotna?
Dekuji za odpoved

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Krvácení mimo menstruaci při braní Ha se jmenuje krvácení z průniku(nevím proč?)Stává se to po pohlavním styku,ale neboj nic ti nehrozí.Pokud by to bylo větší množství krve nebo nějak dlouho,tak utíkej za doktorem.Vybrali byste jinou antikoncepci a prohlídl by tě.Třeba to byla náhoda,ale když se to bude opakovat bude třeba vyměnit HA za jinou značku.

doplněno 27.02.16 12:54:

určitě stojí za to mít doma tuhle knihu,přečetla jsem jí jedním dechem .

Krvaceni mimo menstruaci, jsem tehotna?
denisa*
hodnocení

Dekuji, je to v malem mnozstvi, ale stalo se mi to opravdu poprve :)

hodnocení

0x
Tady můžeme pouze spekulovat.
Nejsme lékaři,a i kdybychom byli,nevidíme Vás v reálu.
Krvácení mimo cyklus není normální,to snad víte sama.
Navštivte urgentně svého gynekologa !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]