Nejste přihlášen/a.
Nesvědí to, nesmrdí to, kultivace nic neukázala, nemá cenu to řešit. Půjde o fyziologický projev samočištění pochvy, kdy hen je nesmírně důležitý. Pokud tahle vlhkost sliznice v daných místech chybí, je to problém dost velký. Své by mohly vyprávět ženy po přechodu, kterým suchost pochvy způsobuje značné probémy a zdaleka ne jen při sexu ale třeba při obyčejné chůzi je to může dřít. Konzistence a množství hlenu se mění v závislosti na cyklu, kdy po menstruaci jsou tzv. suché dny téměř bez hlenu a jak se blíží ovulace, hlenu je více, stává se kapalnějším a je podobný vaječnému bílku. To aby umožnil a pomohl proniknutí spermiím přes děložní hrdlo. S blížící se menstruací opět hlenu ubývá, je tužší, není tažný, je spíše drobivý. No a při těhotenství je to zase jiný level, to bývá hlenu snad ještě víc než při ovulaci, protože je třeba ochránit pohlavní ústrojí ženy před vniknutím případné infekce, proto i samočištění jede na vyšší obrátky.
Takže sice to je nepříjemné, ale je to normální. Oni ti výrobci nevyrobili slipové vložky jen tak pro nic za nic, to by je ženy nekupovaly. Zkusit můžete vaginální tobolky s laktobacily, tím nic nezkazíte, případně omezit mléko a mléčné výrobky, které všeobecně zahleňují organismus.
Znovu zajít na gynekologii a řešit problém tam. Pokud tobolky nepomohly, bude třeba nasadit asi jinou léčbu.
Plně respektuji názor druhých. Ale pokud má žena tak silný výtok, že musí denně používat intim. vložky, pak mi to normální nepřijde a dál bych to konzultovala s gynekologem. Ale samozřejmě záleží na tazatelce, nevnucuji svůj názor..
Šla bych k jinému gynekologovi, to není normální. Vím, že je to blbé přirovnání, ale já byla na komplexní oční prohlídce na soukromé klinice, můj problém zkonstatovali, že o nic nejde, šla jsem, jinam a tam mi zcelovali sítnici, což byl docdela vážný problém, ne každém,u doktorovi lze věřit. Abyste něc nezanedbala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.