Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uspech tehot. testu

Od: jelena* odpovědí: 6 změna:

ahoj pored 3mi a pul mesici jsem vysadila HA .. ted mam 11tý den spoždění při menstruaci zkoušela jsem 3 těhotenské testy včera večer 2 a dnes ráno 1 všechny vyšly pozitivní.. jsem objednáná k doktorovi ale jinak je docela pravděpodobné že jsem asi těhotná ne? nebo může být za tím i něco jiného? díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Gratuluju.Tady píšou dotazy lidi co zbytečně stresujou a vy jste si počkala a správně udělala několik testu.Naprosto pečlivá a ukázková maminka;).Takže těšte se*houpy*možná,že už půjde vidět i srdíčko,záleží kdy jdete k Dr.

doplněno 25.02.16 18:24:

Hlavně se Vás zeptá na den kdy začla poslední menzes a podle toho a velikosti váčku(na ultrazvuku)určí jak je plod starý a stanoví termín porodu.Oficiálně(s průkazkou)budete těhotná tak cca od 12.týdne.Já ji dostala od 18.tydne,ale to je jiná.

Tak v 8 týdnu už jde vidět srdce a ozvy.Tak v 18.týdnu by se měl už plod "hemžit"a to je krásné to vidět.Hlavně to berte v klidu,moc neplánovat,nestresovat ať vše v pohodě výjde.Ďobat kys.listovou! a doporučuju hodně pít zeleninové džusy! třeba v DM mají velký výběr.Tohle teď plod potřebuje nejvíce.Říká se mezi sestrama,že to máte brát vážně až tak od 18.týdne.Jinak se bohužel může stát cokoli.Takže nic nepodcenit a přeju hodně štěstí*jasne*

jelena*
hodnocení

prave ze jsem taky nevedela je mi 19... tak jsem ji radsi koupila viic.. s pritelem jsme to planovaly.. k Dr. jdu pristi týden ... podle netu by to měl být 6tý týden těhotenství

hk

Důležité je, že jste malé s přítelem plánovali.

hk
hodnocení

0x

Co by za tím bylo - dělala jste si testy na těhotenství, tak jste těhotná. Sláva!

drap1
hodnocení

0x

Lze předpokládat s vysokou pravděpodobností, že výsledky testu budou lékařem potvrzeny. Blahopřeji.

hodnocení

0x
11den zpozdeni a 2x pozitivni test. Jste na 99% tehotna. Doktor vam to potvrdi nebo vyvrati. Preji hlavne zdravicko.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]