Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
doslechla jsem se od jedne slecny, ze jeji kamaradka nedbala pokynu pribaloveho letaku, brala antikoncepci nonstop bez 7denni pauzy a kdyz po dlouhe dobe vysadila, tak krvacela nekolik tydnu nez ji na to dali nejake prasky. Je to mozne? Zda se mi to jako blbost, co si o tom myslite vy?
doslechla jsem se od jedne slecny, ze jeji kamaradka nedbala pokynu pribaloveho letaku, brala antikoncepci nonstop bez 7denni pauzy a kdyz po dlouhe dobe vysadila, tak krvacela nekolik tydnu nez ji na to dali nejake prasky. Je to mozne? Zda se mi to jako blbost, co si o tom myslite vy?
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
iv®
0x
pisalka
0x
Já bych tomu klidně věřila. Člověk nikdy neví, jak jeho tělo zareaguje na různé změny a u každé je to velice individuální. Například já to měla naopak, když jsem začala brát HA, tak jsem půl roku měla obrácený cyklus = 21 dní s prášky krvácela a 7 dní bez prášků nic než si na to mé tělo zvyklo.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]