Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Menstruace, antikoncepce, dotaz, nazor

Od: denisa* odpovědí: 5 změna:
Zdravím,
doslechla jsem se od jedne slecny, ze jeji kamaradka nedbala pokynu pribaloveho letaku, brala antikoncepci nonstop bez 7denni pauzy a kdyz po dlouhe dobe vysadila, tak krvacela nekolik tydnu nez ji na to dali nejake prasky. Je to mozne? Zda se mi to jako blbost, co si o tom myslite vy?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

0x
Každá jsme jiná, každé ženské tělo je jiné. Těžko říct jak se zachová po vysazení HA. Za mě můžu říci že mi to nikdy neudělalo. Po vysazení chvíli trvalo než se ustálil cyklus. Ale že bych měla obdobné potíže jak popisujete, to nikoli.

pisalka
hodnocení

0x

Já bych tomu klidně věřila. Člověk nikdy neví, jak jeho tělo zareaguje na různé změny a u každé je to velice individuální. Například já to měla naopak, když jsem začala brát HA, tak jsem půl roku měla obrácený cyklus = 21 dní s prášky krvácela a 7 dní bez prášků nic než si na to mé tělo zvyklo.

hodnocení

0x

Tady nejde o vysazení HA, ale že nedělala ty pauzy... to si ani nechci představit, co to s člověkem udělá. Jak dlouho takhle "experimentovala"? A proč? *ee*

denisa*
hodnocení

Vubec netusim, na to uz jsem se nevyptavala, ale min. 4 platicka to byt urcite musely
A proc? Nevedela ze se maji delat pauzy

rraryi
hodnocení

0x

Nic není nemožný, ale já třeba běžně beru několik plat v kuse a je to ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]