Nejste přihlášen/a.
Jeste kdyz se jedna o vaseho rodice, je mi zle a nevim co napsat. V dnesni odbe modernizace bank, SIPA a pod se v tom starsi lide celkem spatne orientuji. Poridi si ke kazde televizi jednu satelit kartu jako ze od "znameho" za doboru cenu a ten rekne na rok mi dej 10 000 a pak vam poslou postou slozenku ze za satelit musite meiscne mlatit treba 300 tak si zajdete do banky a zada si platbu kazdy mesic ba yna to nemusel platit. Pak tu kartu vymeni s nekym jinym, s tim ze uz "znamemu na rok platit nebude. A pak nahodou zjisti, ze platbu SIPO u nekolika predmetu nezrusil, a ze nekterym lidem plati satelit a oni nemusi delat nic. Vim, ze je to jeho blbost, ale sem hrozne nastvana. Proto, ze tata je dobrak a kazdymu chce jen pomahat, pracuje od nevidim do nevidim a pak ho kazdej i banky a lidi a pratele zdimou jak zinku. J emi do breku, sam se v tom nevyzna, a ja sem na pokraji sil.
Já si myslím, že vy nemáte tátovu důvěru. Kdybyste ji měla, radil by se s vámi. Nemáte! Neumíte s ním jednat, naletí každému podvodníkovi jen proto, že je na něho laskavý, že si na něho udělá čas. Na tomhle pracují všichni šmejdi. Když uděláte všechno pto to, aby vám důvěřoval a věděl, že si může k vám přijít pro radu, poradí se s vámi.
Asi to nebude jednoduché, ale chtělo by to tátu důrazně poučit o tom, jak se v dnešní době chovat. O tom, že prostě nesmí podepsat něco, čemu naprosto jasně nerozumí, že ve smlouvách je nejdůležitější to, co je psáno malým, nečitelným písmem, o tom že naprosto každá výhodná nabídka je jenom snahou ho okrást. Že je nutné o každé podobné nabídce hledat hledat nezaujaté informace. Nebo tohle neřešit, ale pak se nedivit, až mu na dveře zaklepe exekutor a přijde o střechu nad hlavou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.