Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Epilace, třením

Od: andrejka200 odpovědí: 2 změna:

Ahoj děvčata.Slyšela jsem o epilační houbičce, nebo spíše takové dratěnce.Že s ní jen kroužíte po slabých chloupků a odstraní se na sucho ihned.Spíše se odstraní tím třením.Nemohu takový prostředek sehnat.Jestli o něm někdo víte.budu ráda za onformaci.děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

0x

Kdysi jsem to testla a nic moc a určitě koupíš v drogérce(teta,droxi atd.),ale určitějsou lepší varianty;)tou houbičkou se mi to zdá drsné a vše to nevezme*nevi*a já jsem to na sucho neměla byla k tomu pěna*nevi*

doplněno 19.02.09 20:14:

Ano tak tu myslím a brr pěkně to štípalo;)

moncicak*

jestli myslíte ten sprej s houbičkou tak po tom mě vždycky hrouně pálila kůže a prodávaj to všude v drogérce. Sprejem se nastříká na kůži vrstvička zapáchající bílé pěny, počká se pět minut a pak se drhne a drhne (to taky pálí) a přijde mi, že ta pěna je nějaká žiravina, protože ten chlup rozleptá a pak ho tou houbičkou sedřete dolů...no už si to nikdy nekoupím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]