Obalování v kokosu (netradiční recepty)

Od: Datum: 20.12.15 13:31 odpovědí: 2 změna: 16.02.16 23:33

Zkoušeli jste někdo smažit na kokosovém oleji a místo stouhanky na trojobal použít kokos? Zajímalo by mě jaké to je. U nás se trojobal používá na řízky (většinou masové), na (předem uvařený) květák, na sýr (k hranolkům). Myslíte, že by to stálo za zkoušku? Náhodou jsem narazil na zmínku o tomto obalování masa v kokosu tak mě to udivilo. Jak moc to chutná jinak a jakou chuť by to asi tak mělo? Poslední netradiční nápad - obalování kapra v kokosu před tím než ho dám do trouby.

O cukrovinkách netřeba mluvit, tam je to běžné, mně jde spíš o ty teplé jídla určené jako hlavní pokrm.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 20.12.15 13:35
avatar

Zkuste na jednom menším řízečku. Myslím, že by to mohlo být dobré. Já třeba vysypávám občas formu na bábovku kokosem, krásně to voní, když se to peče. Nebo napoprvé smíchejte strouhanku s kokosem. Mně přijde, že sladká vůně kokosu se vůbec s nebije s vůní masa, zvlášť s kuřetem.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: jaja5
Datum: 16.02.16 23:33

jasně, v kokosovým není problém :) viz recepty

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.