Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Obalování v kokosu (netradiční recepty)

Od: h4ever® odpovědí: 2 změna:

Zkoušeli jste někdo smažit na kokosovém oleji a místo stouhanky na trojobal použít kokos? Zajímalo by mě jaké to je. U nás se trojobal používá na řízky (většinou masové), na (předem uvařený) květák, na sýr (k hranolkům). Myslíte, že by to stálo za zkoušku? Náhodou jsem narazil na zmínku o tomto obalování masa v kokosu tak mě to udivilo. Jak moc to chutná jinak a jakou chuť by to asi tak mělo? Poslední netradiční nápad - obalování kapra v kokosu před tím než ho dám do trouby.

O cukrovinkách netřeba mluvit, tam je to běžné, mně jde spíš o ty teplé jídla určené jako hlavní pokrm.

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar inzinyrka

Zkuste na jednom menším řízečku. Myslím, že by to mohlo být dobré. Já třeba vysypávám občas formu na bábovku kokosem, krásně to voní, když se to peče. Nebo napoprvé smíchejte strouhanku s kokosem. Mně přijde, že sladká vůně kokosu se vůbec s nebije s vůní masa, zvlášť s kuřetem.

 

jaja5
hodnocení

0x

jasně, v kokosovým není problém :) viz recepty

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]