Nejste přihlášen/a.
Zkoušeli jste někdo smažit na kokosovém oleji a místo stouhanky na trojobal použít kokos? Zajímalo by mě jaké to je. U nás se trojobal používá na řízky (většinou masové), na (předem uvařený) květák, na sýr (k hranolkům). Myslíte, že by to stálo za zkoušku? Náhodou jsem narazil na zmínku o tomto obalování masa v kokosu tak mě to udivilo. Jak moc to chutná jinak a jakou chuť by to asi tak mělo? Poslední netradiční nápad - obalování kapra v kokosu před tím než ho dám do trouby.
O cukrovinkách netřeba mluvit, tam je to běžné, mně jde spíš o ty teplé jídla určené jako hlavní pokrm.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.