Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přírozené manipulování s vlasy

Od: prirozenevlasy odpovědí: 1 změna:

čaute..

nemám ráda když si musím např. žehlit vlasy- podle mě se tím vlasy ničí a není to něco originálního

chci se vás zeptat co dělat s vlasy aby byli vlnité rovné kudrnaté... normálně mám vlnité vlasy- což je podle mě hrůza a tak vymýšlím různé bblbosti např. navlhčím si vlasy a potom si upletu malé copánky (kolem 20) nechám působit přes noc a ráno si je rozpletu no a potom je to boží.. jenže to používám často a chtělo by to změnu!

jak udělat vlasy vlnité (středně trochu hodně..)

jak udělat vlasy rovné (jestli to jde bez žehličky)

jak udělat vlasy kudrnaté

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

3x

rovné vlasy bez žehlení-koupíš si přípravek na rovnání vlasů,dnes jde sehnat bez problémů(třeba i v Avonu) jsou to různé pěny,séra...a kvalitní hustý kartáč a často česej,aby byly hladké a uhlazené.

Vlnité(pokud se ti samy vlní) se dělají tím velikým kulatým nádstavcem na fénu a zafixují tužící pěnou nebo jemným lakem.Jinak samozřejně natáčkama.Těma pěnovýma uděláš parádní kudrny.Jinak zkus třeba mokré vlasy zaplést do francouzského copu,udělá to jemné vlny.

Taky jde jednotlivé prameny motat(točit)pořád v jednom směru,jako lano,až se skroutí k hlavě do takového klubíčka ,potom přelakuj a přidělej sponkou nebo gumičkou.Udělej tak celou hlavu.Až to zaschne oddělej gumičky,budeš mít takové jakože provazy.

taky na youtube je toho plno

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]