Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Měřím 165 cm a vážím 64,2 je to normální?

Od: martinkolousek odpovědí: 10 změna:

Je nebo mám nadváhu.

doplněno 17.02.16 17:26:

Je mi 13 let

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

A po obědě vážíte 64,4 :o) Ne, vážně, to se takto od monitoru nedá určit.

Nadváha / obezita se dá určit dle množství tuku v těle. Z údaje o celkové hmotnosti nelze stanovit, co jsou tuky, co svaly a co ostatní. Vodítkem může být koeficient BMI, ale ten je velice, velice orientační.

martinkolousek
hodnocení

A napíšete mi nějaký jídelníček abych do 7 dnu shodil alespoň 1-2 kg nutně bych to potřeboval. Děkuji

stirecek*

3-4kila se dají shodit za jeden den, stačí jen sníst kilo kysaného zelí a nic jiného :):)

doplněno 16.02.16 18:05:

stačí jeden dva dny, prostě do té doby, než se dobře vyse..š :)

martinkolousek
hodnocení

To jako fakt každý den jíst 1 kg kysaného zelí nebo je to jen sranda? co se mi stane když budu 1 týden jíst jenom kysané zelí.

doplněno 17.02.16 17:27:

Je mi 13

1-2 kila se dají v případě nutnosti dočasně shodit vyloučením části vody z těla, ale nechápu, k čemu by to bylo dobré. Takový úbytek nebude vůbec vidět. Pokud tedy nejste sportovec a nepotřebujete se vejít do konkrétní váhové kategorie.

kler
hodnocení

0x

nezáleží jenom na tom kolik měříš a kolik vážíš-jde taky o to jak vypadáš. někteří lidi váží hodně a měli by mít nadváhu ale vypadají v pohodě hubeně...

a jestli máš nadváhu nebo prostě vážíš víc je to taky dané geneticky např. já jím kolik chci a vážím stejně.. kamarádka se musí hlídat aby vypadala v pohodě tím chci říct že můžeš zkoušet hubnout kolik chceš a stejně zhubnout nemusíš

jinak abych ti taky poradila:D ... zkus cvičit sedy lehy dřepy bla bla bla... ale ještě před tím než chvičit začnež okolo např. břicha obmotej potravinovou folii- budeš se více potit- je to mnohem lepší než nějaké hladovění nebo mít bulimii

určitě si nekupuj žádné pitomé tabletky-nic nepomáhá

taky zkus omezit sladkosti..slané.. tučné jídla- vepřové maso trávíš kolem 8-mi hodin zatímco kuřecí trávíš asi 2 hodiny (nejsem si jistá u kuřecího-možná méně)

a jestli to bez sladkostí nevydržíš jako já když jsem se snažila hubnout ( i když jsem moc nemusela) tak jez gumové medvídky:D

martinkolousek
hodnocení

Děkuji všem za odpovědi fakt :)

ekimix
hodnocení

0x

Ahoj,

já bych to nebrala jako nadváhu. Jsem na tom podobně, měřím 165 a vážila jsem 61. A můžu si počítat žebra, nemyslím, že bych byla nějak extra tlustá.

Ale na hubnutí ti můžu poradit - bílé jogurty, stačí 1 denně - ale pořád, obnoví ti střeva a ty začnou fungovat, jak mají. Kávu - turka - klidně i 2 šálky denně. Ne, není to jedovaté, to jsou jen pomluvy, fakt, jsem bylinkářka už skoro 15 let a o kávě už něco vím, budeš mít po tom menší pocit hladu a ne - neodvodňuje, je to jenom stejně močopudné, jako každý druhý čaj. Dále - zelený čaj nebo maté, dodá energii, nějaké vitamíny a líp se s ním hubne. A do toho všeho cvičit. Osobně se mi ze všech nakonec zalíbilo na youtube, když si zadáš Billy Blanks anebo slovo Taebo, případně ještě můžeš dát Cvičení s Jillian. Je to asi hodinové a dosti intenzivní cvičení a s pěknýma holkama :) Po měsíci jsem takhle dala dolů asi 5 kilo a když nezačnu jíst zase hambáče, pizzu a hranolky, tak se mi nevrátí. Jo a ještě jedna věc, která jde k hubnutí: polévky, to je jedno, jaké. Je to teplé, je v tom i nějaký obsah, většinou zelenina nebo maso, a je tam hodně vody - dodá tělu vodu, teplo, živiny, nějakou tu energii, ale tráví se lehčeji než třeba řízky nebo knedlíky :)

Vyzkoušeno na sobě :) hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]