Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šestinedělí - bolesti

Od: 2mischa2* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Prosím o rychlou radu. Jsem 4 týden po porodu, a už týden mám velké, opakující se bolesti a píchání po celé délce podbříšku. Nevíte, co to je, a čím by to mohlo být způsobený? Ke gynekologovi se jen tak nedostanu. Děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zuzee*
hodnocení

2x

Být Váma tak si ke gynekologovi zajedu. Aby to nebyl nějaký zánět apod. Krvácíte? Máte i teplotu? Být Váma tak to nepodceňuji, at si neohrozíte plodnost. Ale normální ty bolesti nejsou, já jsem trpěla bolestmi po porodu, ale až po druhém a asi jen první týden, to bylo ze zavinování dělohy.

Být Váma a neváham a jdu k doktorovi, at něco nepodceníte.

felicitas01*
hodnocení

0x

Přesně tak,přidávám se k příspěvku přede mnou.Může se jednat o zánět ale to bude vědět nejlíp lékař.Zajděte si co nejrychleji ke gynekologovi.Jste měsíc po porodu a takové bolesti co popisujete,určitě v normálu nejsou. Ba naopak,vaše tělo by se mělo už pomalu ale jistě hojit.Miminko vám snad někdo na tu chvilku pohlídá než vás gynekolog prohlédne a zjistí příčiny vašich bolestí.Hlavně neotálejte a neodkládejte návštěvu lékaře.Čím dřív,tím líp.Přeji vám at vše dobře dopadne.

lm®

Moje sestra měla po úprvním porodu podobné potíže jako popisujete,bylo to tím,že se jí přestala zavinovat děloha.Bylo jí tak špatně,že se už nemohla vůbec postarat o malého,k doktoru jsem ji vyloženě dotáhla,ne že by nechtěla,ale neměla už ani sílu jít.Dal jí nějaké kapky a do pár dnů byla v pohodě.Přidávám se tedy k ostatním,běžte k lékaři.V šestinedělí se rozhodně nesmí nic podcenit,vždyť v minulosti ženy často umíraly.Dnešní medicína je už jinde, umí si poradit,jen to musíte tomu lékaři říct...

2mischa2*
hodnocení

Tak děkuji za rady. Byl to opravdu zánět dělohy, ale antibiotika pomohly. Dík ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]