Nejste přihlášen/a.
Ráda bych se zeptala, mám velmi ráda slunečnicové pečivo (bulku/rohlík) a nebo vícezrnné (rohlík). Většinou si kupuju v Albertu a nemohu přijít na to, co vše se dává do těsta a následně na těsto, aby bylo posypané semínky.
Zkoušela jsem si koupit pouze slunečnicové semínka a ty nasucho opražit, ale není to ono, jako z obchodu. Co vše se ještě používá? Lněné semínka, kukuřičný škrob?...
Dobrý den, tak, např. i sezamové semínko - viz odkaz. Zdravím!
doplněno 14.02.16 19:18:Toto pečivo se musí dlouho a dobře kousat - jinak opustí semínka Vaše tělo neporušená a bez užitku pro tělo.
Do těsta, lněné semínko, dýně, sezamové semínko, slunečnice, můžete dát i vločky, nebo obilné klíčky, když je seženete. Buďto je dáte tak jak jsou, nebo si najděte na Inetu co je to "zápara". Ale já ji nedělám. V tom testě se to upraží během pečení. Navrch na obalení jen ta menší semínka, dýně špatně drží.
Jen na doplnění. Celá semínka jsou špatně stravitelná, ale díky tomu, že obsahují olej, podporují práci střev.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.