Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datle z albertu

Od: fcvgbhn odpovědí: 4 změna:

Co jsi myslíte o datlích z alberu. Na obalu je výrazný nápis ovoce. Moc albertu nevěřím tak se ptám zda s nimi má někdo zkušenosti? Díky

google.com/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Opravdu si myslíte, že Kaufland, Billa, Tesco, Penny, Hruška, jsou lepší než Albert? Nedělejte si iluze! Mají všichni tytéž dodavatele. Jen balení je jiné. *hej*Však když se vám obsah nebude líbit, reklamujte! Vraťe balíček zpět. Na informace. Anebo si připlaťte a kupte si ve specializovaných obchodech na sušené ovoce a čaje, datle dokonalejší. .

doplněno 12.02.16 07:29:

Salamos, to co píšete, to je sen každého z nás. Ještě mi řekněte, kde nakupujete? Máte jeden obchod, kde všechno mají ve skvělé kvalitě? Nebo trávíte spoustu času obíháním obchodů? Je jasné, že některé státy mají špatnou pověst, ale co je zajímavé, že lidé v těch státech se dožívají stejného věku jako lidé u nás. A pak, opravdu si myslíte, že v některém, kterémkoliv obchodě, dostanete za nízkou cenu zboží špičkové výroby? Z jakéhokoliv státě? *sok* Píšu to proto, protože se mnou lomcuje závist, že máte tolik peněz a času, že můžete shánět a platit pouze a jen opravdu kvalitní potraviny. Já ne, u mě je Kaufland a Hruška. Občas nakouknu do Tesca. Do speciálek s kvalitními specialitami ani nemám odvahu vstoupit podruhé. *plac*

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, možná je to zvláštní, ale v balíčku jsou opravdu datle - žádný problém jsem v nich nenašel. U levnějších máte větší jistotu, že netrpí plísní, protože se toto zboží "točí" a neleží dlouho ve skladu (jako ty drahé, které se moc "netočí"). Zdravím!

doplněno 11.02.16 11:58:

babkazov - četl jsem výsledky testu na kvalitu buráků a nejlépe dopadly ty nejlevnější.

V těch drahých bylo již spousta choroboplodných zárodků, protože je lidé kupují málo a zboží leží dlouho ve skaldu, kde se pomalu kazí.

doplněno 11.02.16 12:00:

oprava - ve skladu.

hodnocení

0x

Osobně bych si v Albertu, stejně jako v Tescu nekoupil ani rohlík (rozpékané pečivo má většinou původ v Polsku), ale vybíral bych si osvědčené a ozkoušené zboží z tradičních zemí původu. Abych nedopadl jako po cherry rajčatech z Maroka, kdy se pos...la půlka země. Ale stačí nasadit nižší cenu a půlka země se klidně bude pos...vat každý týden. Rozhodně nesmí mít sušené ovoce vady, plíseň, červy nebo cizopasníky a také "podivnou" chuť. Jedno balení kupte a uvidíte.

borax*
hodnocení

0x

V Dtestu dopadly fíky, datle z Albertu i z tesca na výbornou. Nebála bych se toho...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]