Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Panna cotte

Od: dsasfdf odpovědí: 3 změna:
Bude dobre kdyz se udela panna cotta z roztlinne smetany a ne z zivocisne?

 

 

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

pb®
hodnocení

2x

Panna cotta je ze smetany, želatiny a cukru. Z jakého důvodu tam ta smetana nemá být? Jestli má jít o zdravější variantu bez cholesterolu, tak ty náhražky zas až tak úžasné nejsou, stačí se podívat na složení. Samé emulgátory stabilizátory, gumy, a někdy i palmový olej, který vysokému cholesterolu jen přeje.

 

nikdo*
hodnocení

0x

Jestli nepoznáte rozdíl mezi rostl. a živočišnou šlehačkou, tak ji nepoznáte ani v té panna cotte. Jak vaši hosti? Co když to poznají? Risknete to?

To už můžeš udělat rovnou vanilkový pudink z pytliku.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]