Panna cotte

Od: Datum: 09.02.16 21:16 odpovědí: 3 změna: 10.02.16 09:52
Bude dobre kdyz se udela panna cotta z roztlinne smetany a ne z zivocisne?
Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 09.02.16 21:24
avatar

Jestli nepoznáte rozdíl mezi rostl. a živočišnou šlehačkou, tak ji nepoznáte ani v té panna cotte. Jak vaši hosti? Co když to poznají? Risknete to?

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 10.02.16 06:37
avatar
To už můžeš udělat rovnou vanilkový pudink z pytliku.
Ohodnoceno: 0x
 
Od: pb®
Datum: 10.02.16 09:52

Panna cotta je ze smetany, želatiny a cukru. Z jakého důvodu tam ta smetana nemá být? Jestli má jít o zdravější variantu bez cholesterolu, tak ty náhražky zas až tak úžasné nejsou, stačí se podívat na složení. Samé emulgátory stabilizátory, gumy, a někdy i palmový olej, který vysokému cholesterolu jen přeje.

Ohodnoceno: 2x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.