Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovaný kamarád

Od: verru odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, ptřebovala bych radu. Ptám se asi hlavně holek a žen, určitě v téhle situaci už některá byla :) Jde o to, že jsem se od kámošky dozvěděla, že se do mě zamiloval můj kámoš a že se mi to bojí říct. Už jsem i slyšela jeho kamaráda, jak ho přemlouvá, aby mi to řekl a já jsem z toho strašně nervózní. Co když mi řekne, že se do mě zamiloval? Co mu na to mám potom odpovědět? Je to můj kámoš a chci aby to tak zůstalo, necítím k němu nic vážnějšího :( Vůbec neumím improvizovat, takže kdyby mi to řekl, tak bych buď znervózněla a nevěděla co mám říct, nebo bych řekla nějakou blbost, která by ho mohla urazit. Ještě nevím jistě, jestli se odhodlá a řekne mi to, ale opravdu nevím, jak reagovat v případě, že by mi to řekl. Nechci ho nějak zklamat, nebo tak něco. Co byste dělaly vy na mém místě, nebo máte s tím nějaké zkušenosti? :/ Já vím že je to hloupá otázka, ale je mi 16 a nikdy jsem kluka neměla, takže žádné zkušenosti nemám.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Když Vám řekne, že se do Vás zamiloval, pak mu odpovězte pravdu - já do Tebe zamilovaná nejsem a beru Tě jen jako kamaráda. Hlavně buďte upřímná.

iz*
hodnocení

4x

Já bych jednala na rovinu:

Zašla bych za ním, řekla bych mu, co "se mi doneslo",

a že ho považuji za dobrého kamaráda.

Že bych ho ráda měla za kamaráda i dále, ovšem pouze pod podmínkou, že se mnou bude jednat přímo.

Že se nechci informace o něm dozvídat od jiných, a že si nepřeji, aby o mně nebo o svém vztahu ke mně mluvil s dalšími...

PS: Není to hloupá otázka...

lucie*
hodnocení

2x

Zkušenost mám,ale jsem starší a jak se to stalo,tak tam hrálo roli i více faktorů.Dokonce to bylo stejné i v tom,že mu taky bratr říkal,ať to se mnou zkusí,ať mi to poví.Nemilovala jsem ho,ale ráda jej mám moc,udělala bych pro něj vše jen mě nepřitahoval.Neproběhla ta jiskra z mé strany.Takže i když jsme si to mockrát řekli,tak stejně to zkoušel kdykoli to šlo(i když jsme měli jiné své partnery)...a já vždycky opakovala to samé.Trápili jsme se oba.Není to lehká situace a i když mu řekneš pravdu jak to cítíš,stejně to bude zkoušet.Taky záleží jak často se uvidíte a jestli se budete stýkat často,počítej s tím,že to tak bude.Rada je jedině se málo vidět,ať mu zbytečně nelámeš srdce.

verru
hodnocení

děkuju všem za rady :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]