Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kryci makeup,flicky po akne

Od: jancabd odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli byste mi nedoporucili nějaký makeup běžně dostupný v drogerii,který není zas předražený,ale samozřejmě nečekám,že bude nějaký levný:) chtěla bych aby byl tak napůl krycí,ale aby zase nevypadal jako paštika,jestli mě chapete:D.. Nechci aby to byl takový ten vodnatý, úplně jemný makeup,protože po navštívení dermatoložky se mi dost zlepšilo akné,ale po něm zůstaly ještě nějaké ty červené flíčky,které bych chtěla tak lehce zakrýt:) doteď jsem používala aknecolor,který je ale nehorázně mastný(lesknu se pak jako skleněný lustr, a to i s pudrem) a má strašně nepraktické a nevyhovující odstíny.. Bude mi 16 let,takže toho na sebe nechci dávat tuny..:) ale doktorka mi právě řekla,že dávat si makeup prospívá akné,že se na obličej nedostavaji různé nečistoty z okolí,takže to,že si to nemám patlat prosím vynechte:) takže jestli máte někdo stejný problém,tak mi určitě dejte vědět do odpovědí,budu moc ráda..:) děkuji moc a přeji hezký zbytek dne:)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

slzicka*
hodnocení

0x

Nevím co je pro tebe předražený, já mám tento tvar.heureka.cz/... podle mě předražený není, je to kvalita a za tu se platí. Vydrží dlouho a nevypadá jak maska, super kryje.

Z levnějších by se snad dal Max factor, ale ten na světle vypadá jak maska.

hodnocení

0x
Zdravím Vás.
Pořiďte si Caviar long stay od Dermacolu.
V testech byl vyhodnocen jako nejlepší.Obsahuje i pudr a zrcátko.
Kryje přiměřeně a příjemně voní ;)
S výtažky z kaviáru a sametovou konzistencí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]