Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak uskladnujete vlasske orechy

Od: beatrys odpovědí: 5 změna:
loupane vlasske orechy.V mrazaku nemam moc mista a nechci,aby se casem objevily pavucinky a cervici.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

adam*
hodnocení

0x
Máme je v uzavíratelné plastové krabičce v igelitovem sáčku a ve spajzu. Nikdy se nám nezkazili nebo tak něco.

hodnocení

0x

Tak, já právě proto usklaďnuji vlašské ořechy v mrazáku, ale pomleté a uložené v plast.krabičce.Jsou vždy připravené ihned k použití, je totiž s podivem,že nejsou zmrzlé. A zbytek jenom vyloupaných, si za sucha sterilizuji do sklenic.Ty takto vydrží, pokud se nesnědí:-D, strašně dlouho.

Také je dávám do sklenic se šroubovacím víčkem.
Pořádně utáhnout a hotovo dvacet.
Není nutná sterilizace,ořechy jsou jako nové :-D

zdravím wamp, to je sice pravda, ale sterilizované vydrží podstatně déle a jsou také jak čerstvé.Bez sterilování mohou časem žluknout, což se mi také stalo.

luha*
hodnocení

0x

Ve sklepě v plastovým sudu s víkem. Uvnitř mám taky pár kousků tmavého karamelu jako pohlcovač vlhkosti, která tam vnikne při otevření. Moli nemají rádi teplotu pod 20 st., jejich aktivita je prakticky na nule.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]