Tak, já právě proto usklaďnuji vlašské ořechy v mrazáku, ale pomleté a uložené v plast.krabičce.Jsou vždy připravené ihned k použití, je totiž s podivem,že nejsou zmrzlé. A zbytek jenom vyloupaných, si za sucha sterilizuji do sklenic.Ty takto vydrží, pokud se nesnědí, strašně dlouho.
zdravím wamp, to je sice pravda, ale sterilizované vydrží podstatně déle a jsou také jak čerstvé.Bez sterilování mohou časem žluknout, což se mi také stalo.
Ve sklepě v plastovým sudu s víkem. Uvnitř mám taky pár kousků tmavého karamelu jako pohlcovač vlhkosti, která tam vnikne při otevření. Moli nemají rádi teplotu pod 20 st., jejich aktivita je prakticky na nule.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.