Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svadlena krejci v Praze ceny? nebo Hodonin

Od: helena42® odpovědí: 3 změna:

Zdravim radcove,

mam dotaz na osobni zkusenosti se svadlenou / krejci v Praze ci pripadne v okoli Hodonina

Nechci plesova saty ci kostym, potrebovala bych kalhoty dle mych pozadavku, protoze se mi je nedari koupit.

Oblibila jsem si prakticke kalhoty s kapsami na zip, ktere jsou na horni strane stehen. Prosla jsem v posledni dobe spoustu prodejen s oblecenim a ocividne soucasna moda kalhot "trubek" jde uplne mimo me :oD

Ani outdoorove prodejny neslavili uspech a tak by me zajimalo kolik by takove kalhoty stalo usit? Treba i jen "kopie" tech co ted nosim?

Ma nekdo osobni zkusenost? Kolik by to stalo?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Už máte materiál? Alespoň vyhlédnutý v prodejně? Není totiž vůbec snadné jakoukoliv látku koupit. Prodejny metrového textilu se nějak ztratily. Sehnat textil na metry, to je obtížná záležitost. A nějakou konkrétní látku?! To vůbec! *plac*

doplněno 09.02.16 15:49:

Jojo, to je dobrý nápad, střihnout to podle starých gatí. Než je začnete párat, nastřihněte si něco jako značku, současně na předním i zadním díle. A na novou látku si křídou udělejte také značky a tak přesně budete vědět, že jste látku neposunula, protože značky jsou na sobě. Ty značky někde uprostřed zadku a bocích. A taky na nohavicích klidně 2, z vnitřní i z vnější strany. Kapsy si na starých poznačte, abyste věděla, kam, jak vysoko je máte přišít. Přišijte je dříve, než klhoty začnete kompletovat. ;) Vypadá to jako zbytečné zdržování, ale až budete kompletovat, ušetří vám to práci, která bude skvělá. *palec*

hodnocení

Material nemam, o par obchodech s metrazi v Praze vim, takze je sance ze bych nejakou latku sehnala. Ale tusim ze cim presnejsi predstavu mam, tak tim je mensi sance to sehnat :(

Zacinam i rozjimat zda bych to neskusila usit sama, stroj doma je, ale moc praxe nemam. Rozparala bych jedny stare a podlenich udelala nove? Je to realne? Nebo to zacatecnik neda?

uska*
hodnocení

0x

Zkuste, tohle jsem našla, snad to nesmáznou, že je to reklama. Vlastní zkušenost nemám, já si šiji vesměs sama.

Olga Baštová

Nabízené služby: Krejčí, švadlena, Oděvy, obuv, textil, Opravny oděvy, ob/...

Krejčovství Hodonín, obleky a šaty na míru, krejčová
Chcete si nechat ušít šaty na ples či jinou společenskou událost? Jste z Hodonína a okolí? Obraťte se na nás. Šití dámských a pánských oděvů v Hodoníně,...

Adresa:Nádražní 58, 696 03, Dubňany

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]