Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem těhotná?

Od: lenkax odpovědí: 16 změna:
Dobrý den, potřebuji rychlou radu. Měla jsem nechráněnou přerušovanou soulož. Dva dny po dokončení menstruace. A bojím se těhotenskýho testu a gynekologa. Menstruace má začít za 4 dny a já se hrozně bojím. Mam bílý výtok. A musí se ke gynekologovi se zákonným zástupcem?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

4x

Test ti odpoví nejdříve až po desátém dni po oplodnění a i to nemusí být jisté,protože hormon v moči je ještě slabý.Procento otěhotnění v tvém případě je minimální,spíše mizivé.Pokud jsi neutíkala ke gynekologovi do 48hod po styku pro tabletku "po",tak teď už je to jedno a čekej na menzes.Kdyby mensez nepřišla,stejně k doktorovi budeš muset a můžeš jít sama...ale bude to o.k.nebála bych se.

doplněno 07.02.16 19:32:

já to taky pochopila jako babkazov-dva dny po skončení menzes(neplodný den)+přerušovaný styk(bez nehody,to by asi tazatelka napsala,kdyby něco)takže šance je minimální,spíše nulová.Kolikrát já se hloupá,nezkušená :)takhle bála...až si dnes připadám hloupě,byly to zbytečné stresy.

hodnocení

2x

Kdybyste slevila ze svých omezujících podmínek, řekla bych Vám, ať si koupíte v lékárně test, a ráno budete mít víceméně jasno. Myslím si, že jen panikaříte, ze svého mládí to znám velmi dobře, tenkrát těhotenské testy volně dostupné za pár korun nebyly... ale kdo z nás to může vědět? Zkuste ten test a pak se uvidí.

hodnocení

0x

Buďte v klidu. Takhle brzy po menzes se nic nestane. Plodné dny jsou později. ;)

doplněno 07.02.16 19:34:

Dam, dva dny po menzce? 2 dny po? Jasně že nic nebude! *hej*

doplněno 08.02.16 03:05:

Dam, děkuji *pusa* *hi*

dam®

Ahoj BabizOv, tvoji jistotu bych chtěl mít, jen tuším,že 14 dní po akci je nic moc na jistotu*pusa*

doplněno 07.02.16 20:08:

Babčo, stejně jseš má nejmilejší *pusa*

korina*

děvčata vy by ste mě rozesmála. A to o té neplodnosti dva dny před nebo po menses řekl kdo? já vám to s klidným svědomím vyvrátím.V 19 letech jsem měla známost a po prve po přísaze jsem za ním jela na vojnu do Tachova. dva pokojíky a dvě slečny se svým vojáčkem. Koupelna na chodbě.My za celou noc nevyšli z pokoje až brzy ráno. podotýkám za 2-3 ny jsem to měla dostat nic týden nic měsíc a hlava v pejru . za 9 měsíců od návštěvy se mi narodil 4 kg cvalík.Druhé dítě bylo plánované a třetí ejhle? nový koberec v ložnici , dobrá nálada a velké loučení před 6 týdením odjezdu do NDR za prací a to bylo dva dny po.a za pár měsíců třetí prcek. Jsou určité druhy žen , hodíš na ně trenky a jsou v tom.ne neplatí to. test a kna gyndu...

pb®

A nebo to jsou ženy se sakra nepravidelným cyklem a nepředvídatelnou ovulací. Když to chce mít někdo na tuty, musí souložit bez ochrany až po tom, co bezpečně proběhla ovulace. Což zjistí pravidelným měřením bazální teploty. Když není vajíčko k dispozici, otěhotnět nelze. Spermie mají omezenou životnost stejně jako vajíčko. Když se nepotkají, těhotenství se nekoná. Problém je v tom, že ovulace může přijít vážně kdykoliv a spermie si na vajíčko dokáže počkat klidně i 5 dní.

korina: kdypak jste měla známost v Tachově,pokud to není tajné:)?

Já tam taky sloužil...

lucie*
hodnocení

0x

korina-tyhle případy jsou a jste jeden z nich,ale znáte někoho z"mladé"generace kdo to tak měl?Taky znám historky od starších,že se jim to stalo.Ale teď neznám ani z vrstevníku nikoho"kdo se jen otřel a bylo to"a mladší už vůbec.Jestli dřív byly živejší spermie nebo dělohy více příznivé...*nevi*

pb®
Nebo bylo málo informací a tak nějak se na to kašlalo a doufalo... Však která nebyla ve 23 letech vdaná, byla stará panna, antikoncepci předepsal doktor jen zasloužilé matce. Tedy je fakt, že postupem času jsou muži pořád méně muži. Na zmenšování varlat a snižování počtu spermií jsou jasné studie. Dnes je normální spermiogram 15miliónů spermií v mililitru, v roce 1951 to bylo 80milionů. Tedy dnes se za normálně plodného muže považuje muž, který má 5x nižší počet spermií než jeho otec či dědeček.
dam®

V 70,80 či 90tých letech minulého století kluci, chlapi neřešili množství spermií, jen si snad dávali víc pozor. Holky, ženy neměly takové možnosti užívání chem. ochran v současné době zhusta používané. Manželé v očekávaní se dostali k státnímu bytu, pomocí byly opravdu výhodné startovací půjčky. Když se vykašleme na politické zřízení, tak ten už tenkrát stát věděl, že bez dětí zanikne. Dnes - pohodlí a taky tím i ruku v ruce nevázanost. Máš pravdu v tom, že dvacetiletá holka byla už většinou vdaná a nemusela řešit pozici v práci, navíc si byla jistá sociálním bezpečím. Dnešní doba nahrává osobám více individualistům než lidově založeným. Ve školách do dětí cpou sebejistotu a samostatnost, doma po dětech chtějí nezlob, neotravuj, na netu vidíš jen uspěch jednotlivců. Soukromí je jen prostor na wc. Jak se může stát z kluka chlap, když neumí kotrmelec nebo pro oheň na opečení vuřtů je nutné nejdřív zeptat se strejdy gugla a nebo pro odřené koleno se musí sehnat lékař, uběhnout 100 metrů je pozvánka do hyperbalické komory. když standartní úcta se stává otravnou, zbytečnou.

korina*

tak co se týká té plodnosti u mužů , myslím si že to bylo celkově o chování , sportem a od dětství se dbalo více pohybů. My vzpomínáme na večkerý aktivity , turisťák, pochody , bruslení , sánkování a hlavně denně na kole, muj syn ze školy domů , úkoly a fr ven . dddříve byl trest nejít ven a dnes? to vidím 10 letý vnuk aby vůbec šel ven tak ho dcera pošle do obchodu pro něco co nepotřebuje.jenom ty počítače , tablety a jiné nesmysly. a vše souvisí se vším, chlapi mají celý den džíny , sedí za volantem hodiny a za stolem.Dříve se skládalo uhlí , řezalo dříví a byla jiná práce . Ano dnes mají ženy velké problémy s otěhotněním a hlavně s udržením až do konce 9 ho měsíce.to my neznaly, každodení práce kolem dětí. nákupy a práce na zahradě až do porodu,já to vidím kolem sebe , jedna už po čtvrté , třikrát potratila, druhá po umělém oplodnění,myslím si že ta generace mých dětí je ta poslední bezproblémová co se týká těhotenství. no držme jim palce. A to se řítí další katastrofa pro těhotné, ale to sem nepatří. jo a ten Tachov to bylo v roce 1967 v květnu, ha ha minulé století

lucie*

korina-díky napsala jste to co si myslím i já.Možná jsem vyjímka,ale pořád si myslím,že sport taky dělá hodně.Otěhotněla jsem (i po 30-tce)hned a odnosila bez problému.Chodila jsem denně na dlouhé rychlé procházky,prostě žádné válení na gauči.I do práce jsem chtěla chodit,ale se dvojčaty mě nenechali,svaly udržely i dvě děti v břiše a nebolely záda,nic,po porodu tak v kondici...a mám plno kamarádek co nesportují,jen se litují...a těhotenství se nekoná,nejde.A to samé je i životospráva u chlapů.Prostě si myslím,že je to jeden z důležitých faktorů.Nejvíc se směju,když běží nějaký film z 80tek(můj brácha má príma bráchu,čvrtá skoba pro kocoura...)jak jsou všichni hubení a štíhlí.Když vidím dnešní komedie pro mladé,tak to není nic moc:-D

martinaa*
hodnocení

0x

Dva dny po mensesu můžeš prakticky otěhotnět nemůžeš, nejsou plodné dny a na uvolnění vajíčka tělo teprve čeká. Plodné období je cca týden po končení menstruace.

A pokud ti je nad 15 let (to doufám, že ano, když souložíš), tak zákonného zástupce nepotřebuješ.

doplněno 08.02.16 11:21:

To "údajně" je vůbec super slovo *smich*... je fakt, že dneska početí ovlivňuje třeba antikoncepce, která tělo mate a nutí ho k nepřirozenému režimu a pseudomenstruaci, pravda. Nejjistější bude zajít na gynekologem.

uska*

Marťo, jsem z dvojčat a údajně jsme byli počati v době menstruace. Příroda si dělá co chce.

pb®

Ha, tím se tatínek přiznal k tomu, že za mlada šoustal tzv. na řezníka, což leckdo odsuzuje i dnes. To je tedy hodně odvážné přiznání, zvlášť před vlastními dětmi. *smich*

Četl jsem o páru, který se dlouho bezvýsledně snažil o dítě, až nakonec přišli na to, že ona měla plodné dný právě a jen v průběhu menzes-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]