Nejste přihlášen/a.
Dávam domáci uzené maso do zavařovaček a budu ho sterilizovat,už jsem to kdysi dělávala a něco jsem si ještě ted znovu načetla,ale potřebují poradit jestli něco nezkazim když do sklenic dám více vody než uváději v receptech.Posledně jsem dávala podle receptu jen do 1/3 sklenice vodu a maso po sterilizaci za pár dni mělo na povrchu kde nebylo zalite vodou divnou barvu.Nebylo mu nic ale nevypadalo to vábně .Jestli jste už někdo z vás uzené zavařoval,prosím poradte nějaký fígl.Díky moc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.