Konzervace uzeného masa

Od: Datum: 05.02.16 12:17 odpovědí: 2 změna: 05.02.16 13:35

Dávam domáci uzené maso do zavařovaček a budu ho sterilizovat,už jsem to kdysi dělávala a něco jsem si ještě ted znovu načetla,ale potřebují poradit jestli něco nezkazim když do sklenic dám více vody než uváději v receptech.Posledně jsem dávala podle receptu jen do 1/3 sklenice vodu a maso po sterilizaci za pár dni mělo na povrchu kde nebylo zalite vodou divnou barvu.Nebylo mu nic ale nevypadalo to vábně .Jestli jste už někdo z vás uzené zavařoval,prosím poradte nějaký fígl.Díky moc.


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: maci11
Datum: 05.02.16 13:12

Maso uzené , syrové zatápím vodou nebo aspoň zároveň s masem.

Ohodnoceno: 2x
 
Datum: 05.02.16 13:35
avatar

¨Sklenice plním do dvou třetin a zaleju vodou s trochou sádla, trochou soli nebo jako poslední kousek dám uzený špek, steriluji 1h. Maso dávám jen pod víčka s červenou gumou.

Ohodnoceno: 2x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.