Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake plesove saty

Od: tempra* odpovědí: 4 změna:

Zdravim devcata:)) Prosim Vas hledam dobrou pujcovnu plesovych satu nevute nektera?

Dcera ma maturitni ples je stihla a 170cm vysoka a hledam pro ni krasne stay, divala se i na internetove starnky ze by si je koupila v anglii nebo v USA ale bud jsou silene drahe a nebo nemaji jeji cislo. dcera nechce zadne ty nacechrane dole s obruci .Mate nekdo zkusenosti s pujcovnou nebo dobrym obchodem.dekuji Vam vsem za odpoved Eva

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Odkud jste? V Polsku na tržnicích se vždycky v čase tanečních až do konce plesové sezóny s krásnýma šatama roztrhne pytel. Ceny jsou takové že za ty peníze šaty ani v půjčovně nepújčíte. Kdybyste na to nespěchala dal bych vám odkaz na čínský e.shop se stavebními šaty ale na to bude už pozdě. Běžně trvá doručení i s průtahy na celnici kolem 30dnů ale kolem vánoc se díky práci naší skvělé pošty vše zdrží ještě víc a pak zas přijdou oslavy čínského nového roku a to už je úplná katastrofa. To se v Číně na 14 dní zastaví i to co jinak vzorně funguje.
doplněno 08.12.12 18:25: Samozřejmě bych dal odkaz na stavební šaty ne stavební ;) Píšu na mobilu a té devítka občas zazlobí.
doplněno 08.12.12 18:27: Svatební svatební svatební ;)
luciusl

A me by ta adresa zajimala. Cas neni problem. Diky

anabell
hodnocení

0x

elisme45
hodnocení

0x

Ano, záleží na tom odkud jste. Pokud jste z Prahy, já mám výborné zkušenosti s půjčovnou Adina. Vyjdou vám vstříc a nikdy jsem tam nenarazila na protivné nebo neochotné pani. Jsou i cenově dobře dostupné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]