Nejste přihlášen/a.
Zdravím, Jsem tak trochu nespokojený se svojí postavou. Né,že bych měl nadváhu nebo tak.., o to nejde ale problém je v tom, že jsem vysoký (188 cm) a zhruba v posledních třech letech jsem si na kole udělal celkem dost svalstva na nohou, hlavně stehnech a teď to vypadá hrozně nesouměrně oproti vršku těla, vypadá to mohutně až do tloušťky, protože hrudník a celkově horní část těla nemám vůbec osvalenou, a vypadá to opravdu hrozně, stehna mám teď opravdu hodně široká, nahoře jsou mi vidět při mojí pravidelnosti sportu i kosti bez svalů. jak bych tohle měl řešit? Přemýšlím nad tím, že bych se svalů na nohou jen z části zbavil a začal posilovat vrchní část těla. Budu rád za vaše rady, Předem díky
Začni myslet logicky. Když jsi sportem si vybudoval svaly v dolní části těla, tak tím samým si je vybuduješ v horní, ne? Jen zvoilit vhodný sport a posilování.
Jejda - vy chcete něco na hubnutí stehen a něco na přibrání od pasu nahoru. To mě fakt nic nenapadá jak to udělat dohromady.
Já si myslím, že tvůj problém je pouze ve vnímání sama sebe. Uška má pravdu do poslední tečky. Jen ty se vidíš podivně. Navíc, neříkej, že to vidí všichni. Kdy tě kdo vidí nahatého? Jen ty sám sebe hodnotíš, pozoruješ, porovnáváš. Nechej toho! Anebo začni plavat. Plavci mají široká ramena a hodně osvalenou vrchní část těla. Ikdyž budeš mít postavu jako David od Michelangela a budeš protivný a věčně nespokojený, nic ti nepomůže dokonalá postava.
Nedávej si na kole takový záhul a věnuj se posilování vršku (záda, prsa, ruce). Ale rozhodně nečekej změny za měsíc.
Málo který člověk je spokojený se svou postavou a vůbec se svým vzhledem .Moje vnoučata nevěří při prohlížení fotek , 40 a výš let staré že to je jejich babi. štíhlá , dlouhé černé vlasy ,obličej bez vrásek , kvalitní úsměv.Dnes silná, krátké obarvené vlasy, vrásky kolem očí a zuby sice na pohled ještě slušné , ale k zubaři mám vyšlapanou cestičku.Co naděláme nic je to život a ten se právě zračí na člověku od hlavy k patě.Jediná útěcha je že stárneme všichni.Ahoj a hurá do cviků který vám ty rozdíly upraví...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.