Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat s bolestí?

Od: sim* odpovědí: 10 změna:
Ahojky
Stala se mi nepříjemná věc a vůbec nevím co s tím :-\
Když se tam dole vyholim, objeví se mi tam červené tečky, to není tak zlé. Jde o to, že druhy den když se dotknu kůže na pyscích tak to nesnesitelně bolí. Možná za to může to, jak začínají vyrůstat chloupky. Bolí to úplně nesnesitelně. Štípe to jako kyselina. Taky mi věčně zarustají chloupky.. Jak se tam dole holite? Co dělám špatně a jak se toho zbavit?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

4x

Co děláte špatně...? Všechno. Holíte se!

Jeden známý gynekolog řekl, že když vidí všechny ty oholené vagíny/pipiny/, které vypadají jako oškubané kuře, tak se mu to nelíbí /slušně řečeno/.

Příroda ví, proč jsme místy porostlí chlupy, má to prostě nějaký účel. Chcete být moderní - in? Tak trpte pro krásu, ale v uvozovkách. Dříve, kdo nekouřil, tak byl divnej, dneska to je, kdo se neholí. Neoholený je pouze silný jedinec.

A kdo se při orálním sexu, má tím houštím probírat? Navíc se lépe udržuje hygiena.
Jak už tu bylo řečeno, ostré holitko, namydlit nebo gel na holení a po holení ošetřit třeba kalciovou mastí. A holit až když chloupky trošku povyrostou.

slzicka*
hodnocení

1x

Někomu holení nevadí, ale někomu seškrábe kůži:( Já doporučuji laserovou epilaci, no hlavně je to napořád :) Jupí:)

Zapím to namazej třeba vazelinou, a už se břitem nehol.

zwiki*
hodnocení

1x

Bez problémů tam dole budete,když se přestanete holit.Stačí jednou denně přemýšlet.

ver*
hodnocení

0x
Ihned po oholeni se namaz treba detskym olejickem. Nebo zinkovou masti. A urcite se nehol nasucho, vzdy alespon namydlena. A taky lepe neholit se kdyz jsou chloupky jeste opravdu kratke. Holim se max. jednou za tyden.

kr
hodnocení

0x

Starší pánové holení u žen nevyžadují, ale kdo by chtěl nějakého dědu, že? Zkus po holení použít desinfekci, jodisol nebo betadine, jen na kůži, na sliznici nesmí přijít. Důležité je taky kvalitní, ostré holítko.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, použijte kvalitní a ostré pánské holítko (na vousy), vodu a pěnu na holení - a netlačte na kůži (odřete se). Pokud použijete vodu po holení s alkoholem, tak to bude chvilku pálit (dost hodně). Snad raději použít dětský pudr. Zdravím!

hodnocení

0x

Jsou ženy, které trpí na zarůstání chloupků. To snad raději pak zvolit jinou metodu.

hodnocení

0x

Já bych řekl, že problémy se zarůstáním chloupků (následné červené pupínky) jsou: a) holit po směru růstu b) před nanesením pěny a samotným holením se důkladně umýt mýdlem, zamezíte při mikroporanění infekci c) ostrá žiletka - netlačit! d) strojek se vždy oplachuje studenou vodou, v teplé se deformuje a břit není rovný. e) strojkem na ďůrku se neholí nohy! Až se zahojíte, vyzkoušejte, budete mile překvapená. Hlavu vzhůru, někteří páni toto neví ani po x-letech pravidelného holení :) Možným důvodem je, že nebyli na vojně ;)

janka68
hodnocení

0x

Holení není povinné; není ani pravda že se to všem mužům líbí. I u mladších ročníků je dost těch kteří to buď vůbec neřeší, nebo preferují přírodní klín. Takže pokud vám to nesvědčí, nejrozumnější způsob jak to napravit je se na holení vykašlat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]