Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kleštičky na prodloužení řas

Od: filadephia* odpovědí: 4 změna:
Dobrý vecer,je tu nejaka zena ktera ma zkušenosti s kleštičkama na řasy? Udělá to nějaký efekt a má cenu si to pořizovat?Případně kde a jestli je dobré sázet na nějakou znacku?Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

2x

Používám je už dlouho a opravdu to má efekt dlouhých řas,protože jsou krásně zatočené a vyniknou.Kleštičky si vybírám takové co mají hrubé těsnění tam kde se mačkají řasy.Měla jsem obyčejné(kdoví odkud)a těsnění bylo slabé a řasy byly spíše zlomené než natočené.Tak na to pozor.Někdy dám na řasy vyživující řasenku a hned kleštičkama zatočím.Řasy tak trochu stuhnou zatočené a potom dávám v klidu černou řasenku.

doplněno 02.02.16 11:20:

Já má teď ze soukromé drogerie,kde berou zboží od různých výrobců,takže neporadím.Ale myslím,že když zajdeš do DM,Rosmannu nebo z AVONU tak budou o.k.Nekupuj u vietnamců nebo v jiných levných obchodech ve stylu"vše za 20kč".No a taky jak je budeš mít delší dobu tak na ně i koukni,ono to těsnění časem praskne,styří a je po něm.

filadephia*

Děkuji za odpověď. Mohzu se zeptat zda mi nemůžete doporučit značku případně obchod kde bych kleštičky s hrubým těsněním našla? Děkuji

hodnocení

0x

Jsou dobré, hlavně když je používáte pravidelně. S tou značkou bych to nečhrotila. Koupíte asi v každé drogerii.

hodnocení

0x
Ahojte,ženská :)
Kleštičky na řasy mají ten efekt,že je zakroutí.
Je to hezké.
Na značku se dívat nemusíš,efekt je stejný prakticky u všech.
Koupí se v drogériích.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]