Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohli by jste mi poradit nějaký přípravek pro rychlý růst vlasů? Byla bych ráda, kdybyste mi napsali i své zkušenosti s různými přípravky. Děkuji
Potýkala jsem se se stejným problémem. ) Používala jsem Lopuchovou vodu, masku z hořčičných semínek (která podle mého názoru hezky funguje) a měla jsem 2 balíčky Hairburst (který je tedy drahý jak něco). Vlasy mi takto vyrostly celkem rychle. Samozřejmě nemůžeš čekat, že za měsíc budeš mít najednou 5-10cm více.
Ještě na růst pomáhá ricinový olej, to bych také zkusila. Hodně štěstí!
Já bych se především zaměřila na výživu. Vlasy, ale i kůže a nehty jsou odrazem naší kondice. Pokud chcete mít kvalitní vlasy, tak jezte zdravě a k tomu si kupte nějaké výživové doplňky. Existují kapsle, ve kterých je už směs potřebných minerálů a vitaminů pro růst vlasů. Např.: Venus Derma. Ale v každé lékárně Vám poradí. Vlasy prý rostou rychleji v létě. Myslím, že tempo vlasů zas příliš zrychlit nejde, ale určitě jim takhle velmi prospějete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.