Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přípravek pro rychlý růst vlasů

Od: barcag98* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mohli by jste mi poradit nějaký přípravek pro rychlý růst vlasů? Byla bych ráda, kdybyste mi napsali i své zkušenosti s různými přípravky. Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

butterfly*
hodnocení

2x

Potýkala jsem se se stejným problémem. :)) Používala jsem Lopuchovou vodu, masku z hořčičných semínek (která podle mého názoru hezky funguje) a měla jsem 2 balíčky Hairburst (který je tedy drahý jak něco). Vlasy mi takto vyrostly celkem rychle. Samozřejmě nemůžeš čekat, že za měsíc budeš mít najednou 5-10cm více. ;) Ještě na růst pomáhá ricinový olej, to bych také zkusila. Hodně štěstí! :)

hodnocení

0x

Dixi, voda na vlasy, není drahá, mají v drogerii, stará osvědčená značka, stejně jako Kapilan, ten je v ampulkách.

hodnocení

0x

Takových "vodiček" je na trhu hejno,ale žádná neurychlí růst!max trochu zkvalitní vlasový porost-osobně jsem jednu dobu asi rok používal Kapilan Q ale zázrak se nekonal.

Já mám osobně zkušenost s DIXI. Vždy používám, když mi ujede ruka při stříhání a vezmu to moc na krátko. Funguje.

hodnocení

0x

Mám krátké vlasy a od té doby co se pravidelně nechám stříhat každý měsíc, rostou mi daleko rychleji.A stejně to mám u psa, když jsem ho začala nechávat stříhat, byly internervaly 4 měsíc a teď už za necelé dva je hodně zarostlý.

balzerka
hodnocení

0x

Já bych se především zaměřila na výživu. Vlasy, ale i kůže a nehty jsou odrazem naší kondice. Pokud chcete mít kvalitní vlasy, tak jezte zdravě a k tomu si kupte nějaké výživové doplňky. Existují kapsle, ve kterých je už směs potřebných minerálů a vitaminů pro růst vlasů. Např.: Venus Derma. Ale v každé lékárně Vám poradí. Vlasy prý rostou rychleji v létě. Myslím, že tempo vlasů zas příliš zrychlit nejde, ale určitě jim takhle velmi prospějete.

balzerka
hodnocení

0x

A taky Kofeinový šampon a Kofeinové vlasové tonikum. Kofein pomáhá prokrvit pokožku hlavya tím brání vypadávání a podporuje růst.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]