Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuji poradit, jak zahustit guláš, když mi došla mouka? Znáte nějaký fígl, čím by se ta mouka dala nahradit? Děkuji za odpovědi. Aneta![]()
Já zahušťuju guláš chlebem, má prima chuť manžel má rád guláš zahuštěný škrobem (solamylem, maizenou), kvůli prima konzistenci šťávy. Před pár lety jsem se ale naučila zahušťovat guláš strouhaným perníkem a ten je opravdu nejlepší. (Prodává se perník na strouhání, ale může být jakýkoliv perník)
Fakt perník?.)nemá pak guláš kapánek jinou chuť?)
Zůstane z něj stále ještě klasický guláš,nebo je prostě trochu chuťově jiný?.)možná bych to vyzkoušela,ale potřebuji víc informací))dííky sépi .)
cokoliv mimo mouky po zahuštění může zdárně kvasit tím pádem se připravíte o guláš odleželí zaleželí (2dny) jak chcete
čily vypéct na tuk zaprášit moukou , maso předtím vyndat, cibule nedávám víc jak 40 % váhy masa (jinak )je to sladké a nezapomenout zázvor zesiluje chuˇˇt masa a špetka skořice mu jen prospěje ,pepř jalovec nové koření to už uvažte sami feferonky nejsou podmínkou a slaný rohlíček a malé pivko a to už by stačilo, také máte fantazii.
Bruno
Solamyl nebo Naturamyl (kukuřičný, bramborový škrob) nebo něco, s čím ty suroviny v guláši korespondují (s čím budeš podávat ) - strouhaná brambora (dle mého vařená, kdosi tady doporučuje syrovou - taky se asi uvaří), jako zajímavý a vtipný experiment mě napadají vlasové nudle (a pak to podávat s těstovinami, podle toho, co za guláš máš na mysli).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.