Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebuji poradit, jak zahustit guláš, když mi došla mouka? Znáte nějaký fígl, čím by se ta mouka dala nahradit? Děkuji za odpovědi. Aneta
Já zahušťuju guláš chlebem, má prima chuť manžel má rád guláš zahuštěný škrobem (solamylem, maizenou), kvůli prima konzistenci šťávy. Před pár lety jsem se ale naučila zahušťovat guláš strouhaným perníkem a ten je opravdu nejlepší. (Prodává se perník na strouhání, ale může být jakýkoliv perník)
Fakt perník?.)nemá pak guláš kapánek jinou chuť?) Zůstane z něj stále ještě klasický guláš,nebo je prostě trochu chuťově jiný?.)možná bych to vyzkoušela,ale potřebuji víc informací))dííky sépi .)
cokoliv mimo mouky po zahuštění může zdárně kvasit tím pádem se připravíte o guláš odleželí zaleželí (2dny) jak chcete
čily vypéct na tuk zaprášit moukou , maso předtím vyndat, cibule nedávám víc jak 40 % váhy masa (jinak )je to sladké a nezapomenout zázvor zesiluje chuˇˇt masa a špetka skořice mu jen prospěje ,pepř jalovec nové koření to už uvažte sami feferonky nejsou podmínkou a slaný rohlíček a malé pivko a to už by stačilo, také máte fantazii.
Bruno
Solamyl nebo Naturamyl (kukuřičný, bramborový škrob) nebo něco, s čím ty suroviny v guláši korespondují (s čím budeš podávat ) - strouhaná brambora (dle mého vařená, kdosi tady doporučuje syrovou - taky se asi uvaří), jako zajímavý a vtipný experiment mě napadají vlasové nudle (a pak to podávat s těstovinami, podle toho, co za guláš máš na mysli).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.