Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zpevnit prsa po porodu

Od: barbucha23* odpovědí: 6 změna:

je mi 23 let a jsem tri mesice po porodu.nemela jsem mleko tak jsem chodila na prsni pumpu.ale strasne me to bolelo tak jsem rekla ze kojit nebudu.dali mi prasky aby se mi prestalo tvorit mleko.mela jsem pevne 2 a ted je mam jak 2 vesaky.poradte co mam delat abych je zase mela pevny a pekny.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ve Vašem věku nemusíte mít obavy. Bude to možná chvilku trvat, ale prsa se sama zase zpevní. Zkuste se tím tak rok netrápit a pak uvidíte, že je to v pořádku... mně se prsa spravila i ve 30 po 2.dítěti a i teď v 50 jsem spokojená s jejich vzhledem.

Možná pro pocit, že něco pro sebe děláte, zkuste střídání teplé a studené vody - tkáň se prokrví a zpevní, mazat něčím hydratačním a masírovat, ne že by to nějak mimořádně pomáhalo, ale je to příjemné :).

barbucha23*

moc vam dekuji hned jak jsem si precetla vasi odpoved mam lepsi pocit.*slunce*

martini*
hodnocení

1x

Pokud chcete cviky, můžete vyzkoušet tlačit před tělem dlaněmi proti sobě, lokty jsou do stran, případně do natažených rukou vzít gumu a v napětí gumy ty ruce dávat nad hlavu a před prsa, pořád dokola. Pak také klasické dámské kliky s dlaněmi více od těla, prsty mírně k sobě. Pak zkuste zpevňující krémy, s tím nemám ale zkušenost, moc tomu nevěřím

sofia*
hodnocení

1x

Měla jsem stejný problém jako Vy.Kojila jsem dceru 9 měsíců.Cvičila jsem, mazala krémy, ale nic nepomohlo.Asi půl roku jsem se také trápila tím, že už nemám hezká prsa, ale co mi nejvíce pomohlo byl můj manžel. Řekl, že jsem pro něho krásná i tak a že nejdůležitější na světě je to, že máme krásnou zdravou dceru a , že mě má rád.;)

doplněno 14.02.09 22:32:

Asi nejúčinější by byla plastika, ale věřte mi, že nejdůležitější je to, aby si člověk srovnal priority ve svém životě a cítil se v pohodě.Každý z nás má nějaký handicap, někdo velké uši, někdo křivé nohy a někdo vytahaná prsa.Dnes už pro nás ženský existují push up podprsenky a ty také udělají zázrak...

zuzee*
hodnocení

0x

Určitě to chce cviči a cvičit. Možná i nějaké krémy na zpevnění - ale uplně bych tomu nevěřila - posilování je hodně důležité. Stejně je dobré rychle nezhubnout, kúže zůstane povadlá. Stejně už to nebude jako dřív.

vouz*
hodnocení

0x

Souhlasím se vším co je tady napsáno. Co se týká té plastiky, nejsem jejím velkým zastáncem, ale nejdůležitější je abyste se vy cítila v pohodě. Když Vám k tomu pomůže plastika...proč ne. Osobně nechápu holky co na to jdou před porodem, po porodu to ale naprosto chápu. Je sice hezké, že Vám manžel řekne, že se mu i tak líbíte a ona to je i pravda, ale jak jsem psala, jde o to jak se cítíte vy, to je důležité!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]