Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s jahodami?

Od: lola* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny..=)*tanec*

Včera jsem dělala lívance a zbyli mi ňejáké ty jahůdky..=) Tak poradí někdo co sněma?=) Nějaký koláč, dezert?=);) Předem moc děkuji za návrhy..=);)

Vaše Lola*pusa*

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím Lolo. Udělejte jahodovou zmrzlinu. Přidávám jeden vyzkoušený receptík. Zmrzka je opravdu moc dobrá.

30 dkg čerstvých jahod
13 dkg krystalového cukru
1 lžíce citrónové šťávy
150 ml smetany
50 ml mléka

Jahody rozmixovat, přidat ostatní přísady, zamíchat a dát zmrazit.

Anebo jednoduchý jahodový koktejl. Jahody, cukr, mléko. Rozmixovat a je hotovo.

host*
hodnocení

1x

Jako lahůdku po obědě nebo po večeři šlehačkový pohár - do sklenice na nožce na dno zmrzlinu, na to může být nebo nemusí být vaječný koňak nebo řídký puding, na to pár jahůdek, na to šlehačku a navrch ty nejpěknější jahody.

Nebo do skleněné misky nalít za tepla puding a při vychládání do něj zapíchat pár jahod, nebo po vychladnutí před podáváním na puding dát napěněnou šlehačku a do toho pár jahod...

kjarel
hodnocení

1x

my je davame společně s nakrajenym bananem na kolečka do mrazaku. Pak zmražene jahoy a banany hodit do mixeru, přidat trošku bileho jogurtu nebo sladne smetany a rozmixovat = hotová lahodna zmrzlina s dobrou chutí

hodnocení

1x

Trošku vidličkou pomačkat a vysypat do zakysané smetany. + rohlík rozpečený na topení. Paráda!

lola*
hodnocení

Děkuji za tipy..=);)

lola*
hodnocení

Jůů koktejl si udělám..=) Teď jsem na něj dostala stráááášnou chuť..=) Děkuji..=);)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]