Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Která káva může být nejlepší?

Od: hnida odpovědí: 12 změna:

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Každému chutná něco jiného...takže asi nelze jen tak říci, která ta káva je nejlepší.

danys*
hodnocení

0x

když už rozpustnou, tak tu světle hnědou nebo Jacobs Velvet

mases*

Měl jsem všechny a asi nejlepší byla ta světlá ale i ty dvě jsou dobré :)

hodnocení

0x

To je těžké, každý má jiné chutě, někdo má rád více praženou, já třeba ne, i vůně je různá, musíš to vyzkoušet, v současné době mám vyzkoušené asi tři, co mi chuktnají a už neexperimentuju.

majsterjoe*
hodnocení

0x

Pokud se bavíme o Davidoff tak ta světlejší je dobrá, velmi dostupná, často v akcích. Pokud to má být dárek chybu neuděláš ani s jednou.

hodnocení

0x

Těžko říct, jaká z těch, co uvádíte. Mě třeba nejvíce chutná Kolumbijská. Kupuji celá zrnka a doma dle potřeby v mlýnku melu na turka :)

jezevec*
hodnocení

0x

Zkusil jsem asi milion káv včetně cibetky. Nakonec se vždycky vrátím k Dallmayr Prodomo.

Jaká je ta Cibetková? Tu bych hrozně rád vyzkoušel.

jezevec*

Mě připadala taková jako by z ní byl lehoučce cítit karamel, ale za ty prachy nic moc... Spíš se snažíš v tý chuti najít něco mimořádnýho, když si vzpomeneš, že jsi za 100g zaplatil jedenáct stovek... :)

Jsou to vyhozený prachy !

buss
hodnocení

0x

Ta která chutná.

hodnocení

0x

Tyhle rozpustný nepiju, ale ze zrnkové je vynikajicí Frolíkova káva.

nikdo*
hodnocení

0x

Rozpustný nepiju. Zrnkový Davidof mě chutnal.

Na sváteční pití kupujem tohle: cafemajada.eu/...

Na běžné pití kupujeme teď kafe GOLD. Zelené 250gr. balení, 100% arabica. Mají ji v Kaufu ve slevě. Kdo to vyrábí netuším. Podle obalu Německo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]