Nejste přihlášen/a.
Jenom na samotné rýži dlouho nevydržíte a objeví se pravděpodobně nějaké zdravotní potíže díky radikální změně jídelníčku. Navíc, rýže je poměrně dost kalorická, ale záleží na příloze. Bude potřeba ji trochu omastit nebo přidat smaž. zeleninu, atd. Já spotřebuji kolem 5 Kg Thajské jasmínové rýže měsíčně se smaženou zeleninou na minimu tuku. Váhu si tak jen udržuji. Chtěl-li jsem zhubnout, začal jsem běhat a odmítal jídlo po páté večer (to není jednoduché). Chcete-li zhubnout, vydejte se cestou kombinace - úprava jídelníčku + pohyb (běh, plavání, fitko).
Já si myslím, že to co jíme, je s námi celý život. Když radikálně změníme zvyky, tělu to nedělá vůbec dobře. A vlastně ani hlavě ne. Najednou příjde zkrat a hladovějící ztratí, ikdyž na chvíli, motivaci a sežere všechno, co není přibité a přilepené. Navíc, hlava si zapamatuje, že tělo mělo hlad a bude si ukládat do zásob, do tuku, všecko. Nějakou dobu jsem nemohla maso, už ani nevím, proč to bylo. A o mase se mi zdávalo. Ve snu jsem viděla biftek, jako cihlu velký, uvnitř nádherně šťavnatý a voňavý. Celý polštář jsem měla poslimpaný.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.