Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tepláky do školy, do města

Od: rizzlah* odpovědí: 55 změna:

Zdravím, tak jsem pochytil na internetu, moc debat o teplácích, že člověk by je na sebe do města nevzal...

Já osobně v nich chodím na jaře, začátku léta, když ještě nejsou takový horka i normálně do školy nebo do města... nikdo mě ještě nezastavil, nebo mi něco neřekl.. a kdyby, tak tohle je můj pohár zájmu a koukejte.. je prázdný.

Ne opravdu, co je na tom jít v něčem co se mi líbí a je mi to pohodlné? Podle mě je to lepší než být otrokem mody.. samozřejmě, někam na obřad, jakkýkoliv je oblek nebo aspoň džíny na místě, popř. prac. pohovor, ale u ostatních věcí.. nevidím důvod, taky vám to přijde tak pohoršující? nebo nevkusné? když se člověk obléká do toho, v čem se cítí nejlépe?

55 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

"Je to pravda odvěká, šaty dělaj člověka. . . . " Chcete, aby s vámi lidé jednali s respektem a tak jak si představujete? Pak se musíte tak chovat a tak se oblékat! Nemusíte otročit módě, ale také na ni nesmíte úplně kašlat. Cigoši takhle chodí oblečení. Na nohách značkové kecky a v ruce mobil. Ať se vám tolíbí nebo ne, je to tak. Choďte si v čem chcete, je to vaše volba. Lidé s vámi podle toho budou jednat.

doplněno 23.01.16 11:21:

Oblečení, to je prezentace sama sebe. Osobní marketing. ;)

Souhlas. Jen jsem to nechtěla říct tak natvrdo..

lucie*
hodnocení

2x

Když je člověk hezký,udržovaný tak i teplákách vypadá dobře.Ale když vidím některé"vypasence"s povoleným břichem a v teplákách ,tak je to hnus.Samozřejmě k tomu patří i styl a vkus!jednobarevné tepláky moderního střihu vypadají rozhodně líp jak ty vietnamské s obrovskými nápisy na stehnech.Pěkná ženská v teplákách s vypasovanou džiskou a nějakým kvalitním topem vypadá skvěle.Dnes už tepláky vypadají úplně jinak než dřív ty spartakiádní s vytlačenýma kolenama:-DTo máte stejné tak jak s legínama.Jsou to vlastně štrample,podvlíkačky...říkejte jim jak chcete.Pěkná holka je v nich kočka a vypadá i elegantně.Na tlustou a nevkusnou bude strašný pohled.Však se někdy rozhlédněte kolem sebe.My s partnerem se tak na ulici bavíme už dlouho a nestačíme se divit.*haha*

Takže za mě proč né,líbí se mi to,ale jen na některých co to umí nosit.

doplněno 23.01.16 13:54:

rozhodně lepší moderní stylové tepláky než už zmíněné šusťtáky*smich*pamatuji jak to začlo v 90tkách a vozily se z Polska a dodnes najdou své zastánce.Jsou to vlastně nepromokavé tepláky.Potom miluju ženskou modu a to jde vidět často-zimní bunda(taková na lyže a sport)k tomu u starších dam tesilky nebo jim podobné kalhoty(volnější)a kabelka!Jo a boty elegantní,jak jinak.Ty "načančané kabelky a elegantní boty ke sportovní bundě,tak vypadá česká žena ve středních letech v zimě.*haha*

Lucie, ty "šusťáky" v danou dobu byly stejně moderní, jako jsou dnes tepláky a ti co v nich hrdě chodili po městě byli např. cizincům k smíchu, stejně jako nám za pár let ukrajinci. Až to bylo dojemné, jak se hrdě nesli, jako největší borci, po městě a ostatní se bavili. Myslím, že je každého věc, zda a kam ví, jak se obléci. Tím se ale sám taky prezentuje. Člověk by měl vědět, co se kam hodí a pokud ostatní si dají tu práci a jdou mezi lidi slušně oblečení, může to být považováno za jakousi neúctu k druhým, že člověku v teplákách nestojí za to, aby se slušně oblékl. Tepláky jsou přeci určeny na sport a volnočasové aktivity, nikoliv do společnosti, což svým způsobem návštěva města je. To je jen můj soukromý názor, jinak ať si dělá každý co chce.

culdabulda1*
hodnocení

2x

- náhodou - některé holky v některých teplákách mají dost sexy zadek. Všimněte si.

doplněno 27.01.16 15:33:

babkazov -

- ty holky, které mám na mysli, nemají ještě čáru žádnou - ani od té podprndy !

doplněno 27.01.16 15:40:

i tak lze ...

Tepláky do školy, do města
Tepláky do školy, do města #2
Tepláky do školy, do města #3

Marcelko, víte, proč ženy mají pod prsy vytlačenou čáru? :-D Mladé od podprsenky, staré od tepláků. :-D

doplněno 27.01.16 15:38:

Holky u tyče? Nahoře bez?

Tepláky do školy, do města #4

hodnocení

1x

Ať si lidi choděj, v čem chtěj, ale já osobně bych v teplácích do města nešel. A na obřad v džínách taky ne.

hodnocení

1x
No vidis a ja nosim teplaky jen podoma. Ven bych si je nevzal.

eulalie*
hodnocení

1x

Tepláky jsou tepláky, i když z moderních materiálů a drahé jak cosi. Do města bych v nich nešla. Stačí, že v nich chodim doma... Jako městskou módu si představuji trochu jiné oblečení. Ale když se to někomu líbí, tak ať klidně chodí do města i pyžamu. Taky se to už na přehlídkových molech objevilo jako nový módní trend...

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, "správné" tepláky musí mít vytahaná kolena a pod zadkem pytel.

A takové tepláky jsou nejlepší pro odpuzování druhého pohlaví. Takže, pokud Vás houfně obtěžují děvčata, tak je noste všude - a značku neřešte (hlavně si kontrolujte tu vytahanost). Zdravím!

doplněno 25.01.16 19:03:

Tepláky dělají hezká těla. Ovšem, ocení to pouze znalec s velkou fantazií .

Nejlepší tepláky jsou, když strčíte ruce do kapes a můžete v nich tleskat vpředu i vzadu!

buss
hodnocení

1x

Nos si co chceš. Mohu se podivit, ale to je tak vše, zde chodí kmán v obleku šaška, i s píšťalou.

doplněno 27.01.16 13:39:

Je fakt, že jsem chodil do školy v teplácích, v trenkách, ale je to jakýsi čas. Později se cenily tepláky s gumou dole kolem kotníků, která se vytáhla a byly pak do zvonu, dřííve, než sem ta móda kalhot přišla.

eivlis*
hodnocení

1x

Je pravda, ze pokud je treba chlap sympatak, dobra postava, hezke teplaky, tak se za nim otocim a vzdycky si reknu, ze vypada sportovne a sejne tak u zenskych. Jine je to u pupkace, kteremu trci bricho ven, teplaky vytahl nekde z popelnice, ale i tak je to jen jeho vec a ani ve snu by me nenapadlo ho jakkoliv kritizovat, ale jen me tim upouta...Na urad atd. jasne, ze v teplakach ne, ale jinak klido pido.. Je ale opravdu pravda, ze saty delaj cloveka... Kdysi jsem mela kamose, kteremu bylo tehdy 25 let a jehoz mamka lezela v nemocnci. Sel za ni v teplakach, ptal se doktoru atd., ale nikdo se s nim prilis nebavil.. Dalsi den prisel z prace v saku, nalakovanych botech atd. a chovani vuci nemu se od personalu uplne zmenilo. Zvlastni, ale lidi jsou bohuzel takovy a davaji casto na prvni dojem..

hodnocení

0x

já mám taky ráda tepláky, protože jsou bezva pohodlné - nosím je, když jdu se psem ven, na cvičák apod. a do města si beru něco jiného, přece jen už mi není 18 ;) - ale být mladý sportovně založený kluk, asi bych je klidně nosila i do města, nevidím na tom nic špatného...

hodnocení

0x

Asi patřím mezi starší školu a to jsem muž, nepotrpící si na extra módní styly, ale potkám-li slečnu (velmi hezkou) s vkusnou péřovou bundou, módními kotníčkovými kozačkami, barevnou šálou kolem krku a na nohou tepláky s rozkrokem pod koleny, pak se s nepochopením odvracím. Ano, ať si každý chodí v čem chce, ale pokud mu někdo dá najevo svůj údiv či odpor, co si na sebe dokáže obléci, pak ať si nestěžuje na nepochopení. Osobně jsem zděšen soudobou módou tepláků, vytahaných tepláků, teplákových souprav (byť značkových) nebo kalhot vypadajících jako pytel na seno. Hezky upravená a vkusně oblečená žena je pastva pro pánské oči a ruku na srdce, není to dostatečný důvod?

daniel*
hodnocení

0x

Jsem starší generace, přesto v tom nevidím jediný problém, pokud ty tepláky vypadají dobře, je to moderní, nosí to dost lidí, nevím proč nebo čím by to mělo někoho pobuřovat... kdysi se takto řešily i ty džíny - jak hrozné to je, že si to nikdo nesmí vzít na veřejnost jinak všechny pobuří a urazí. *smich*

Nevidím v tom jediný problém, chodí v tom hodně lídí, ty tepláky co mají zadek až někde u kolen mě také neoslovují, s normálním střihem, z kvalitního materiálu, proč ne?

Dnes je moderní být svěží a sportovní a k takovému stylu se tepláky prostě hodí.

Jinak jsem se díval na zajímavý pořad kde se řešilo, kolik lidí si všímá toho co mají okolní lidé na sobě, bylo to v restauraci a byl to experiment a šel tam pár a měli bílé triko s černým nápisem "blbec", jedli, pili, schválně se hlasitě bavili aby na sebe upoutali pozornost potom normálně odešli a po experimentu se ptali okolních lidí co měli ti dva na sobě - jen mizivé procento lidí (tuším že 5%) si všimlo trička.

rizzlah*
hodnocení

Nosím podobné i.imgur.com/... jen né tak nízké, k tomu botky, běžecké, nosím je prakticky mimo zimu, jaro, léto, chvíli na podzim i.imgur.com/... a k tomu dlouhé bílé triko, mám rád volné věci, nemysím si, že by to bylo nějak hrozný

No jenom jestli si tak trochu sám neprotiřečíš. Nechci být otrokem módy ale teď je móda že se domácí oděv čili tepláky nosí mezi lidi tak jdu s módou :-D To je protimluv jak kráva. A ještě sem hodíš link že ty tvoje tepláky jsou krásný a tudíž IN.
Kdepak hochu, ty vůbec nejsi otrokem módy :) Abych ale jenom nekritizoval. Všechno je lepší než nasrávačky s rozkrokem u kolen. To na sebe natáhnout tak mám pocit že jsem omylem vlezl nohama do rukávů mikiny.
rizzlah*
hodnocení

No, to právě ani nenosí, kdejaký klučina co poslouchá, jak to dneska letí hip hop, nosí tepláky, většinou spíš tenké, až někde pod koleny, mě jen přijdou pohodlné a nosím je hehe, jak to říct, normálně. Poslal jsem je jen z čistě informační věci, né že bych se chtěl nějak propagovat.

majsterjoe*

Ono uz pro spoustu lidi je problem nosit bezecke boty do mesta jen tak. Kdyz nebehas.

uska*
hodnocení

0x

Tepláky mi nevadí na druhých, jen se pousměji. Já bych i v kvalitních teplácích nešla večer na 19.00 hodin přes vesnici na cvičení. Nyní v chladnu hodím na tepláky šusťáky. Vlastně já ani doma v teplácích nechodím, nemám je ráda. Nějak mám vsugerované, že tepláky patří k pohybu a ne k procházce po městě.

doplněno 23.01.16 15:56:

pro lucii - znáte jiné šusťáky než z Polska? Já ano. Mám podobné těmto

hortez.cz/...

lucie*

...tak potom jsou z Číny,Thajwanu,Indie...v Polsku je hlavně na burzách prodávali čechům.Dnes je na to internetový prodej.Šusťáky jsou nepromokavé tepláky,to je fakt.Většina národa chodí oblíkaná sportovně i když nesportují (nebo nejdou na trenink.)Takže proto mi nevadí tyhle volnočasové oděvy,ale musí to mít vkus a styl.Ten ale lidem často chybí.

majsterjoe*

No a nosit kalhoty na hory do mesta, popripade sportovni bundu ktera se hodi spise na lyze je take problemem spousty modnich expertu, ale nejen tech.

hodnocení

0x

Tak já pamatuji lidi ve městě v teplákách v jediném případě - když za socíku přijeli do Brna autobusem na výlet Rusové. *smich* Ti bývali z nějakého důvodu v teplákách skoro všichni, od mladých po důchoce. Proč, to dodneška nevím.

Já jsem staré tlusté čuně, takže doma v teplákách chodím, a někdy v nich jdu i v temné noci po malé dědině se psem. Ale když má třeba přijít návštěva, tak se vždy převleču. Už jsem v poslední době potkal pár ženských, co v teplákách šly do Lídlu nakoupit. Bylo vidět, že to zkouší a čekají, jaká bude odezva. Vypadalo to strašně. Na druhou stranu jim nikdo nemohl vyčítat, že vypadají příliš vyzývavě. *haha* Je to zcela neerotické a u holek divné, když se nechtějí líbit. Ale možná je to jako s reklamou, i špatná reklama je fungující reklama, hlavně když zaujme.

Ale to jsou jen dojmy, zcela respektuji právo každého oblékat se, jak uzná za vhodné.

To je pravda, já když vidím v obchoďáku třeba mladou maminku s děckema, ona má tepláky, tak si myslím, že je nějaká šmudla, které na sobě nezáleží. Já chodím v teplákách jen , když dělám na zahradě, protože se stále ohýbám a jsou pohodlné. Na kolo a se psem mám už speciální. Doma např. vůbec v teplákách nechodím, i když moje dcera ano. Když má přijít návštěva, tak se i z dlouhých domácích šatů převleču do něčeho lepšího. Možná to je výchovou. Mí rodiče na sebe vždycky dbali a maminka mi vtloukala do hlavy, že když chodí ženská doma neupravená, začne chlap pokukovat po těch upravených a obráceně.

hodnocení

0x

Pohorsuji mi to neprijde (proti gustu zadny disputat), nevkusne ano.

Ja bych si teplaky neoblikl ani nadoma. V nich sem naposled krome sportu behal mozna tak ve skolce.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, tepláky byly a zpravidla jsou domácím oblečením. Pak přišel někdo, kdo to označil za cool, free a módní a chytly se toho davy. Ano, přijde mi to do města a školy nevhodné, vypadá to prostě divně. K tomu ještě ta čepka s kšiltem do boku, rozkrok u kolen a mise hrůzy splněna. Jedině snad, třeba tepláková souprava a batůžek, když jde člověk na trénink nebo na procházku.

Mě jsou taky tepláky pohodlné, doma chodím zásadně pohodlně, volná trička apod. Mezi lidi bych ovšem takhle nevyšla.

pt®
hodnocení

0x

Pokud budeme hodnotit lidi, jestli mají na sobě tepláky nebo ne, jsme akorát povrní, neli snobové. Jsem v důchodu, nosím džíny, ale od té doby, co jsem prodělala zánět sedacího nervu, tak na džíny kašlu a dám přednost teplým teplákům. Nakoupila jsem si jich několik, vesměs v černé barvě. Pěkně si je složím, jako kalhoty. Když jdu v zimě do města, tak si je obléknu, k tomu mám pěkné kozačky, kolikery na střídačku, několikero teplých bundiček, roláčky. A může mi být úplně ukradené, co si o mně někdo říká, já potřebuju mít nohy v teple a kritika zdravých, nebo povrchních, nebo snobů, mně žíly netrhá. - pt

Tady ale byla řeč o mladém. Ten snad problémy nemá? Na stará kolena si už člověk může vyhovět. Já např., když po zimě přiberu, tak mně tlačí v pase džíny, někdy je ani nedopnu, tak než kila shodím, nosím džíny s pase na gumu. Stejně to pod delší tunikou není vidět. Nebo nenosím podprsenku, protože mně každá tlačí. Ale je fakt, že si to zase můžu dovolit, alespoň nyní výhoda, že jsem nikdy neměla ňadra dmoucí!

53652
hodnocení

0x

Mně to tedy divné přijde... Neříkám, pokud bydlíte u náměstí a běžíte na náměstí do sámošky pro rohlíky, tak klidně v teplákách. Ale jít si třeba vyřídit pas nebo občanku v teplákách, to si představit neumím. Je to 10 let co jsem opustila školu, my jsme nosili normální kalhoty, džíny... Asi 3r zpět jsem jela autobusem a nestačila jsem zírat, kolik studentů šlo do školy v teplákách. Prostě to nechápu, nesouhlasím s tím. Každá příležitost má své oblečení, tepláky jsou podle mě na doma, na sport... ale rozhodně bych nevyrazila s kámoškou na kafe v teplákovce i kdyby sebedražší. Neříkám, že jdu vždy nastrojená, ale džíny a slušnou bundu/kabát považuji za základ

rizzlah*
hodnocení

Co se týče úřadů, tak jsou ty džíny tak nějak k věci, je to jiná.. jak to říct, skupina, komunita lidí? obleky, saka, někdo má i ty džíny, tam bych se oblekl taky. Ale když jdeme s klukama jen tak do města, nebo se napít, do kina. Tak už bych to tak moc nehrotil, žijeme v době, kdy vás za to neupálí, ať si každý říká co chce. Podle mě má každý nějaký vkus, já dám třeba přednost kapsáčům, před džínami, když už. Zajímal mě ten feedback, i přes to, většina shledala tepláky do * civilu * jako nevkusné. To je něco jako vegetariáni, je to odlišné téma, ale má to stejný princip většiny, nejíš maso, si divný, vyčníváš z * většiny * němálo lidí se naštvalo z ničeho nic, protože asi nejsme stejní, opravdu nevím.

martinaa*
"má to stejný princip většiny, nejíš maso, si divný, vyčníváš z většiny"Nemáš pravdu. Není to o tom, že vyčníváš z většiny, ale o tom, že drtivá většina lidí je vychovaná tak, že tepláky jsou domácí oděv a mezi lidi se nehodí. Byli učeni, že mezi lidi má jít člověk aspoň trochu upraven a vhodně oblečen. Jenže pak někdo udělal z tepláků módu a chodí tak především mladí, kterým prostě nepřijde, že to vypadá blbě ...Promiň, ale pokud bych v kině potkala člověka v teplácích (a vzhledem k příspěvku výše by to nebylo kvůli zdravotnímu omezení), tak je u mě za burana. Stejný princip jako dojít do divadla v teniskách a na ples v džínách.
doplněno 25.01.16 20:18:

Jenže to je právě ono. Dnešní doba. Před lety byla žena v kalhotách divná. Muž s dlouhými vlasy taktéž. Na všechno se dá zvyknout, ale tepláky ve městě jsou prostě čerstvé. Za pár let to bude možná běžné oblečení... anebo takhle móda přejde, stejně jako otřesné "nasrávačky".

Zatím je to ale v lidech - vychovaných odmalička k tomu, že tepláky jsou domácí oblečení - vcelku hluboce zakořeněné.

rizzlah*
hodnocení

Chápu co se snažíte říct, ale v dnešní době? Lidi to mají naučené jako básničku, kam si co vzít, co je * společensky * správné. Samozřejmě, demokracie tu je, už nějakej pátek, každý si vezme co chce, ale ten názor * naučeného * národa stejně nezmění. Bude to znít šíleně, vemte si, že by se třeba v jiné zemi nosilo něco úplně, ale úplně jiného, dejme tomu, třeba kontinentu, přijeli by si sem a my by jsme pro ně vypadali jako burani a naopak. Já vím že to tak není, ale čistě teoreticky. a to je ten problém. Lidi jsou strašně stereotypní, v těhlech věcech.

V neděli jsem potkala kolegyni, se kterou jsem učila asi před 20ti lety ve školce. Povídaly jsme si o lidech a dětech z tehdejší doby, kam je život zavál, co se s nimi stalo. Zeptala jsem se na Davida, kterého vychovával pouze táta. Kolegyně řekla: "Myslíš toho blbečka v teplákách, s telefonem?" Přesně věděla, o kom chci mluvit. *sok* Do školky začal chodit nový chlapec. Tehdy jsem chtěla vědět, proč ho vodí jen táta. Stály jsme v hloučku a já si nemohla vzpomenout na příjmení toho chlapce. Někdo řekl: "Myslíš toho blbečka v teplákách s telefonem?" (Mobily tehdy začínaly a nebyly tak běžné) A tomu člověku to zůstalo a nic nezměnilo na tom to, že se z něho stal majitel úspěšné firmy a vychoval velice dobře, sám, syna. *hej*Takže znovu ti říkám, choď si v čem chceš, mysli si, co chceš. Prezentuješ sám sebe určitým způsobem a svět tě takhle vezme a tím také zůstaneš. Blbeček v teplákách! Je to tvá volba.

doplněno 26.01.16 15:41:

Stařenko i Luce, máte svým způsobem pravdu. Ale řekněte, když někoho potkáte, o kom něco nepříjemného víte z minulosti, nenaběhne vám hned ta vzpomínka? Tak se může stát, že "ten v teplákách" zůstane, ikdyž nosí kvádro za deset litrů.

lucie*

ono hodně dělá i to,kdo ty tepláky má na sobě.Dnes k nám dojel pán(kupoval od nás díl na auto)Pohazoval si s klíči,párkrát si i odplivl,na čele brýle a oblečený byl fakt hezky.Hořčicové kalhoty,prošívaná moderní tmavá bunda,pěkné kožené kotníčkové boty,svetr...i pěkně ostříhaný,ale už po pár minutách (podle chování)jsem viděla "blbečka" bez tepláků.

doplněno 26.01.16 15:51:

jo,jo babkazov...hlavně když vidím svoje vstevníky,tak se mi vybaví hned vzpomínka ze ZŠ.I když je to uplná blbost mám to hned u každého před očima když je vidím.

Můj otec svou nedbalou eleganci(jak to celý život nazývá)dohnal ve stáří tak daleko,že už roky chodí jen v khaki barvě,protože na ní nejde vidět špína.Nosí maskované(šedo-bílé) či khaki vesty,takové ty s kapsama jakože na ryby a v zimě v podstatě to samé,zimní bundu s plno kapsama.Takhle potkávám více důchodců.Tepláky by si sice nevzali,ale chodí tak prakticky oblečeni až je to nevhodné.

Jojo, Lucie a pak se diví, že s ním lidé jednají s despektem a ne s respektem. ;) Tazatel, tím, že se zeptal, chce aby s s ním jednalo s respektem. Takže, ať si nosí co chce, ale musí si uvědomit, že podle toho s ním lidé budou jednat. Oblečením, jednáním a řečí, prezentuje sebe.

majsterjoe*

jo jo, to jsou ty předsudky...

pt®

No, ale babko, nezlobte se, jednat s člověk s despektem, jen proto, že má na sobě tepláky? Proboha, proč tak soudit lidi? *stop*

rizzlah*
hodnocení

O tom mluvím, protože není totožný s většinou, to je hlavní problém.

lucie*

pt-lidé jsou povrchní tvorové,nemějte iluze.Tak to na světě je...není fuk zda káro či pruh*smich*Teď Vám asi nevychrlím nějaké příklady,ale napadá mě akorát můj oblíbený zpěvák Dan Bárta.Vypadá jak bezďák a přitom úžasný umělec,fotograf,chytrý člověk.Kdybych neznala jeho dílo a neslyšela jej mluvit,tak se taky poušklíbnu jak bych jej viděla na ulici.

pt®

"lucie", opravdu děkuji za Váš příspěvek i za oba příklady (jak v práci, tak se zpěvákem). *placni* - pt

Ano, to proto, že víte, kdo Bárta je. On si to může dovolit. Rizzlahu, vy s každým, kdo vypadá jako pobuda, jednáte s respektem? O tom mluvíte, ne?

rizzlah*
hodnocení

Když někdo nosí tepláky, neznamená to, že je pobuda, pro někoho může vypadat jako pobuda.. já nevím, člověk v látkových kalhotách. Ono jde spíš i to, jak se chová, lidi podle vzhledu zásadně nesoudím, ale když se ke mě přibelhá nějaký pán s krabičákem v ruce a něco do mě mumle, tak je to opravdu divné.

doplněno 26.01.16 16:59:

Tenhle dotaz se vztahuje na vás, pro vás někdo v teplácích vypadá jako pobuda, pro někoho jiného nemusí. Takže, na to se těžko odpovídá

pt®

Babko, ale no tak...přece poznám, pokud má někdo tepláky a je čistý a slušný, tak není "blbeček" v teplákách a nemusí to být zrovna zpěvák. Kdysi před 30 lety pracoval s dcerou ve výzkumáku jeden inženýr, fakt chytrej chlap, jezdil zařizovat výrobu i do zahraničí a víte, jak vypadal? Když ho člověk potkal, tak by se vylekal. Ale jen začal mluvit, byl to "génius". Asi tak. - pt

Lucie, ono je to pro staré pány nejen praktické, ale i slušivější. Většina jich už má břicho a v té volné vestě není tolik vidět, jako ve svetru, nebo tričku. A bještě to vypadá treochu sportovně.Proto je tak rádi nosí.

pt®

milá babko, jen jestli není tím "blbečkem", ta, co to vypustila sama z pusy. Víte, co se říká: "podle sebe soudím tebe"...:-D

doplněno 26.01.16 15:48:

milá babko, jde o to, zda "blbeček" v teplákách s mobilem je hodnocení "blbečka", prože má tepláky, nebo že je blbý? Blbý asi úplně nebude, když je z něho podnikatel, pak zbývá jedině, že je "blbeček" proto, že nosí tepláky a v tom je rozdíl. A mimo to, malé dítě si oblékne, co mu rodiče na oblečení připraví. A pokud se o dítě stará sám chlap, tak asi velký rozdíl mezi kalhotama a teplákama nedělá, co říkáte? - pt

Babka to nemyslela zle, jen chtěla říct, že když si lidi pro nějakou zvláštnost člověka zařadí, tak že to s ním často jde celý život.

Existují nějaká pravidlqa slušného chování, ale i oblékání. O ničem jiném to není. Buď je budeš respektovat, nebo ne. Chtěl si názory, tak jsi je četl. Co dodat? Pamatuj si jej jedno. "První dojem je první proto, že máš šanci ho udělat jen jednou".

mp*
hodnocení

0x

Tak v teplákách vidím chodit dost lidí, ale nemyslím si, že by patřili k těm úspěšnějším sortám. Spíše ne.

pt®

Tak tazetel asi neměl na mysli, jak se ustrojit do zaměstnání, nebo když reprezentuji firmu, ale měl na mysli volný čas. Já také do divadla v teplákách nejdu, ale nosím je i do města, jelikož je mně zdraví přednější než cokoliv jiného...

butterfly*
hodnocení

0x

Osobně bych do města/do školy v teplákách nešla, ale také hodně záleží, jak ty tepláky vypadají. Někdo nosí normálně jen legíny jako kalhoty (což bych docela k teplákům přirovnala).

razov*
hodnocení

0x

Mě vůbec nevadí v čem kdo chodí to je jen jeho věc,ba naopak,jsem ráda že v dnešní době si každý může chodit v čem chce a dobře se v tom cítí a hlavně že to vyhovuje mu.Ta doba kdy jsme museli v neděli chodit ve svátečním a ve všední den slušně oblékaní je už zaplať pán bůh nenávratně pryč *frajer*

pt®
24.02.16 14:28

"razov" *palec*

Ta doba byla vždycky stejná, Dřív taky chodili lidi vhodně i nevhodně, hezky i nehezky oblékaní. Ono asi nejvíc záleží na tom, do které kategorie se chce člověk zařadit.

dam®
hodnocení

0x

Proč komentář, na kafe jsi jdete pokecat s kravatou nebo fižíí? Snad pokec s tím s kým si chcete, na pracovní debaty je dres kód a na kecy o jak se kdo má, nepotřebujete extra oblečení. Ono, není každý vegan a nikoho nenapadne jednat abnormálně. Jsou osobnosti jenž nemají vkus a také jsou trotli jenž si nárokují moudro. "A wc mají na patře".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]