Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
jdu se radit, co s více koblihami, když už jsou předevčerejší. Napadla mě žemlovka, ale prý by to nebylo zrovna ono. Máte někdo nějaký nápad? Díky.
Dobrý den, zkusil bych je po částech rozpéct (jako se to dělá se starším pečivem).
Tedy, jenom množství k rychlé konzumaci a hned je vlažné sníst. Zdravím!
P.S. A před konzumací znovu pocukrovat + třeba zázvorový čaj.
doplněno 22.01.16 09:48:kobliha - no, já v jídle náročný moc nejsem. Záleží i na možných konzumentech a jak je máte vychované. Myslím, že do žemlovky to je i škoda.
doplněno 22.01.16 10:09:kobliha - možná by byla vhodnější varianta (než žemlovka) jako buchtičky se šodó.
Na vojně jsem tento pokrm jedl (a rád) připravený z nakrájených sladkých loupáku.
Ovšem, tam by hladový vojín snědl snad všechno .
Přesně to samé jsem měla na mysli, jako ben. Dát na chvilku do mikrovlnky a ihned konzumovat. Nic jiného se s tím podle mne nedá dělat. Jedině pak hodit kačatům
Žemlovku? Jedině vyzkoušet. Jsou přece jenom 2 možnosti. Buď bude dobrá - v tom případě nám napište, nebo jak jsem psala hodit kačatům. Na druhou stranu jíst se dá všechno a když nad tím přemýšlím, mohla by být s tím žemlovka obohacena o zajímavou chuť
Od libor to také není špatný nápad
Žemlovku bych z toho nedělala. Dělávám ji z veky, rozinky a tvaroh, v koblihách je ještě nějaká náplň /marmeláda či čokoláda/ a to by se tlouklo. Slyšela jsem o žemlovce ze starší vánočky, prý byla moc dobrá. Ale ani tam nebyla ta náplň.
Koblihy postříknout vodou, nebo pomastit rozpuštěným máslem, chvilečku rozpéct v troubě. Jen to, co sníte. Když rozpečete celou zásobu, ze zbytku pak už budete mít balvany a nikdo to nebude chtít. A napodruhé to už nerozpečete.
A příště jich koupit míň. Jenže - kdo by odolal, když v Bille jsou v akci za 4,90? Taky jsem koupila. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.