Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci si kupovat tyhle boty na běhání, mám dobré zkušenosti s minulým modelem, tak po nich jdu znovu, jsou dražší, proto by měli být minimálně podle mých představ, i co se barvy týče.. jenže, na internetu je spousta rozdílných fotek, s jinými odstíny a nevím čemu věřit, bylo mi řečeno že v odstínu černá/červená ( do oranžova ) jsou jen jedny, opravdu jenom jedny boty, jenže.. na portálu heuréka jsou tytéž boty, 2x, viz odkazy.
Tady jsou fotky z oficiálního webu Mizuno
Když jsem poprosil libovolný eshop o poskytnutí aktuálních fotek.. tak, nevyhověli, ale když člověk nemůže zajít do obchodu a podívat se na vlastní oči. Co si o tom myslíte?
0x
Já osobně jsem toho názoru že barva bot nemá s běháním nic společného červené asi nebahají rychleji než modré. U bot na běhání mě zajímá kvalita a podrážka a provedení tlumení, ale barva opravdu nikoliv, jdu v nich běhat a ne na módní přehlídku.
0x
Přijdou mi reálnější ty druhé, ale jsou přesvícené, takže barvy nebudou tak jásavé. První mají zase hodně tmavou fotku, takže bych čekala něco mezi. Druhý obchod také poskytuje - krom nižší ceny - i podrobnější popis obuvi. Pokud je napsaná varianta černá/červená, tak to pravděpodobně oranžová nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.