Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci si kupovat tyhle boty na běhání, mám dobré zkušenosti s minulým modelem, tak po nich jdu znovu, jsou dražší, proto by měli být minimálně podle mých představ, i co se barvy týče.. jenže, na internetu je spousta rozdílných fotek, s jinými odstíny a nevím čemu věřit, bylo mi řečeno že v odstínu černá/červená ( do oranžova ) jsou jen jedny, opravdu jenom jedny boty, jenže.. na portálu heuréka jsou tytéž boty, 2x, viz odkazy.
Tady jsou fotky z oficiálního webu Mizuno
Když jsem poprosil libovolný eshop o poskytnutí aktuálních fotek.. tak, nevyhověli, ale když člověk nemůže zajít do obchodu a podívat se na vlastní oči. Co si o tom myslíte?
Já osobně jsem toho názoru že barva bot nemá s běháním nic společného červené asi nebahají rychleji než modré. U bot na běhání mě zajímá kvalita a podrážka a provedení tlumení, ale barva opravdu nikoliv, jdu v nich běhat a ne na módní přehlídku.
Přijdou mi reálnější ty druhé, ale jsou přesvícené, takže barvy nebudou tak jásavé. První mají zase hodně tmavou fotku, takže bych čekala něco mezi. Druhý obchod také poskytuje - krom nižší ceny - i podrobnější popis obuvi. Pokud je napsaná varianta černá/červená, tak to pravděpodobně oranžová nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.