Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě bot- rozdílné barvy a cena ( mizuno )

Od: rizzlah* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chci si kupovat tyhle boty na běhání, mám dobré zkušenosti s minulým modelem, tak po nich jdu znovu, jsou dražší, proto by měli být minimálně podle mých představ, i co se barvy týče.. jenže, na internetu je spousta rozdílných fotek, s jinými odstíny a nevím čemu věřit, bylo mi řečeno že v odstínu černá/červená ( do oranžova ) jsou jen jedny, opravdu jenom jedny boty, jenže.. na portálu heuréka jsou tytéž boty, 2x, viz odkazy.

panska-obuv.heureka.cz/...

panska-obuv.heureka.cz/...

Tady jsou fotky z oficiálního webu Mizuno

mizunostore.cz/...

Když jsem poprosil libovolný eshop o poskytnutí aktuálních fotek.. tak, nevyhověli, ale když člověk nemůže zajít do obchodu a podívat se na vlastní oči. Co si o tom myslíte?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

0x

Já osobně jsem toho názoru že barva bot nemá s běháním nic společného červené asi nebahají rychleji než modré. U bot na běhání mě zajímá kvalita a podrážka a provedení tlumení, ale barva opravdu nikoliv, jdu v nich běhat a ne na módní přehlídku.

rizzlah*
hodnocení

Já v nich na jaře/ v létě chodím i normálně a když už za ně něco dám, chci, aby byli podle představ, měl jsem předešlé modely a vyhovovali mi, tak nevidím důvod, proč by tyhle nemělli, skoro nic neváží a běhá se v nich opravdu dobře

martinaa*
hodnocení

0x

Přijdou mi reálnější ty druhé, ale jsou přesvícené, takže barvy nebudou tak jásavé. První mají zase hodně tmavou fotku, takže bych čekala něco mezi. Druhý obchod také poskytuje - krom nižší ceny - i podrobnější popis obuvi. Pokud je napsaná varianta černá/červená, tak to pravděpodobně oranžová nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]