Nejste přihlášen/a.
můj syn dělá od svých 7mi let hrnkovou : recepty.vareni.cz/...
no a já si vzpomněl na oblíbenou buchtu z dětství - recepty.cz/... - super jako pomsta návštěvě...
Co znamená dobrá buchta? Široký pojem...
Namátkou,Míša řezy.Delikátní
Nebo tohle.Také výborné
Buchet je moc a moc. Jen tak namátkou - ta nejjednodušší a chutná, tu dokáže snad každý. Navíc v ní není ani deko tuku /máslo, olej.../ takže se po ní až tak nepřibírá. Pokud jí člověk nespráská půl plechu najednou:
BUCHTA S JABLKY.
4 celá vejce, 30 dkg cukru moučky, 45 dkg polohrubé mouky, 45 dkg jablek /oloupaná a nastrouhaná nahrubo/, 1 prášek do pečiva, 1 vanilk, cukr.
Vše smíchat dohromady, je-li husté, přidat dle potřeby trochu mléka. Nalít na vymazaný a vysypaný plech, zvolna péci. Vyklopit na tác, navrch čokoládová poleva.
Je to moc dobré, kdo je ale trochu zpovykaný, může do těsta klidně přidat i rozinky, nebo nahrubo nasekané ořechy. Ale i bez těchto přísad je to dobrá buchta ke kávě či čaji. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.