Jaká příloha ke grilovanému hermelínu?

Od: Datum: 21.01.16 15:35 odpovědí: 5 změna: 27.01.16 01:09
Zdravím,
má nna Vás jednoduchou otázku. Budu dělat grilovaný hermelín s opečenou bagetou nebo rohlíkem.
Jakou mi k tomu doporučíte přílohu? Často si dávám zeleninový salát ale chci změnu.
Děkuji

Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 21.01.16 15:58
avatar

Hranolky, brambory, chleba.

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 21.01.16 16:05
avatar

K teplým sýrům já miluji omáčky. Tatarku, dip. Když už vůbec nic jiného, tak něco do zakysané smetany nebo jogurtu, nasekat, namíchat, hořčici, křen, kečup, česnek, pepř nebo něco takového, rychlého.

Ohodnoceno: 1x
 
Datum: 24.01.16 18:51
avatar

Tzatziki? Čátný?

Ohodnoceno: 0x
 
Datum: 26.01.16 23:31
avatar
grilovanou zeleninu. Když se šikovně okoření, trochu posolí, zakápne ol. olejem . . .
Ohodnoceno: 0x
 
Od: mp
Datum: 27.01.16 01:09

Tak tam už tu přílohu máte, když píšete bageta, rohlík. Jak píše Babka, tak omáčka nesmí chybět.

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.