Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Syrovatka - celulitida

Od: alohahah odpovědí: 9 změna:
Jak pouzit syrovatku na celulitidu? Do koupele nebo udelat nejakou kasi a dat to na sebe?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

Na celulitidu si dejte klidně, co chcete, i tu syrovátku, když si myslíte, že vám to pomůže. Syrovátku vypijte, to vám určitě neuškodí... A mimochodem, celulitidu má kdejaká ženská, i ta krásná a štíhlá modelka, tak proč se to pořád tak řeší?

hodnocení

0x

Na celulitidu vždy užívat skořici !

Je to účinné a efektivní ;)

femina.cz/...

rv*
hodnocení

0x

Já bych doporučil co nejvíc sexu, ať si aspoň chlapi užijí.:)

karola
hodnocení

0x

Na celulitidu nic takového nepomáhá. Nejefektivnější je buď cvičení nebo nějaké ošetření či zákrok.

lea*
hodnocení

0x

Taky jsem toho názoru, že na celulitidu tady ty babské rady nezabírají, a to jsem jich vyzkoušela opravdu hodně. Někdo doporučuje cvičit ... cvičím 4x týdně a ďolíčky jsem tam pořád měla, zlepšilo se mi to až po multipolární radiofrekvenční lyipolýze s podtlakovou masáží.

hodnocení

0x

Syrovátku bych raději vypila, je velmi zdravá...při představě, že bych na sebe něco "matlala", jsem znechucena. *alene*

diana*
hodnocení

0x

Nevím, kdo kdy vůbec přišel s tím, že na celulitidu pomáhají krémy .. akorát další reklamní tah, jak z lidí dostat peníze .. za ty peníze, co vyhodíte za krémy si zajděte na nějaké efektivní přístrojové ošetření

72mona3*

Sice stará otázka, ale ...

Nejde ani tak o krémy, jako o masáž. Ano, je to reklamní tah, ale částečně to funguje už z důvodu časté masáže a zjemnění pokožky. Proto se to stále prodává. A když se ještě napíše, že to obsahuje nějaké aktivní látky...trhák je na světě. Ovšem pokud už do něčeho jít, tak do gelu se skořicí, která prohřívá, prokrvuje či přímo zábaly, jak už někdo zmiňoval. Ale opravdu nejúčinnější jsou profesionální ošetření. Třeba to ultrazvukem. M.

diana*

naprosto souhlasím, bohužel tomu ale většina ženských věří a vyhodí neskutečně peníze za krémy :/ .. ano je pravda, že jsem je taky vyzkoušela, ale nejvíc mi taky pomohlo přístrojové ošetření

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]