Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plody Goji na hubnutí?

Od: jana22 odpovědí: 5 změna:

Prosim poradte všude čtu že Goja je super na hubnutí.už sem skusila snad vše prostě po druhém porodu kila jdou jen nahoru...jednou sem si ji koupila teda ne přimo stoho obchodu (vzalajsem ji v levné verzz) jak ji nabízí stemy super članky..koupila sem si jinde a žádné učinky..otazka zní koupila si některá z Vás přimo v tom obchodě a pomohla?ja už sem uplně špatná s toho jak vypadam a potřebovala bych pomoct..info kde ji popřípade koupit aby to nebyl podvod a vaše skušenosti příjdou vhod

doplněno 20.01.16 13:30:

No ono je docela těžky jit se dvěma dětmy na dlouho procházky..kdyby to šlo tak jdu i na cely dny ale mám miminko a dvouletou holku,takže asi tak ...a nemam manžela co by byl ochotny po večerech hlídat abych mohla na cvičení

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

objednal jsem si jeden keř goji, ale ne kvůli hubnutí. Všude se protěžuje její vynikající složení (minerály, vitamíny) tak jsem to chtěl zkusit. Že by měla pomoci na hubnutí nevěřím.

Všichni kolem mě teď v práci hubnou, mají nejrůznější postupy a většině to opravdu funguje. Jedna kolegyně tu pravidelně jí všechno tučné (tvaroh, smetanu, jogurty) a přesto hubne. Kolega tu jede na práškové stravě (pro sportovce) a zhubnul za pár měsíců k nepoznání. Cesty jsou různé.

Jako základ považuji vyřadit zbytečné jídlo s cukrem tj nápoje. Pijte jen vodu, ne džusy, ne víno, ne pivo, ne šťávy. To je nejjednodušší, kde můžete bezbolestně ubrat kalorie. U pijáků piva/vína/drinků to k dietě stačí. Vy budete muset přidat na pravidelnosti stravy a střídmosti. Jídlo u TV je pro vás tabu.

Až skončí mrazy tak procházky dáte. Jedno dítě do kočárku, druhé na koloběžku a hybaj ven. Při tlačení kočárku těch kalorií odevzdáte dost. Jen pozor až se vrátíte domů s pocitem hladu jezte normálně, netlačte do sebe hlady co uvidíte.

hodnocení

1x

Hubnutí nebo tloustnutí je o příjmu a výdeji energie. Místo goji kupte řádné boty a choďte na dlouhé procházky. Žádné zázračné pilule, ať jsou z čehokoliv, neexistují.

doplněno 20.01.16 14:27:

Jde o to, že dáte peníze za něco, co nefunguje a fungovat nemůže. Veškerá propagace těchto výrobků a potravin je jen reklama a myslím, že neexistuje seriozní studie o funkčnosti.

jana22
hodnocení

děkuji toto jsem chtěla slyšet..jen sem si potřebovala oveřit že je to zase blbost

hodnocení

1x

V této rubrice se asi před 3 dny objevil dotaz: Zkoušeli jste goju?

Tak si to přečtěte, najdete tam všechno, co potřebujete vědět. Jaga.

A když píšete, že nemáte manžela, tak 2leté děcko i miminko určitě nějakého otce má. Když to není manžel, je to druh. A ten své děti na tu hoďku cvičení jistě pohlídá. Nemám pravdu?

stirecek*
hodnocení

0x
Blbost to samozřejmě není, jen nechápu lidi, proč nevyužijí lehce a levne dostupné zdroje jiné? Je spousta levného ovoce. Hubnutí je tak snadné...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]