Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznatelný přechod tipu

Od: ivanes* odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Zakoupila jsem si domácí studio na výrobu gelových nehtů pro vlastní potřebu. Praxí se učím, chodila jsem dlouho do salonu, takže jsem ledacos odkoukala. Ale mám jeden problém, se kterým si pořád neumím poradit. Mám vidět přechod mezi nehtem a tipem. Nemyslím nerovnost, ale zabarvení. Ať se snažím zapilovat přechod sebevíc, tak pod čirým i růžovým gelem je přechod znát. A protože nelakuji barevným lakem, jsem s tím dost nesvá. Prosím o radu, popřípadě i další vychytávky. Díky, těším se, Iva.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mcester*
hodnocení

2x

Měla jsem stejný problém a pilovala jsem tak dlouho, až jsem si málem propilovala svůj nehtík...kopupila jsem si drazší krycí růžový gel a bylo po starostech,občas to vyřešilo i rychlejší lepení kdy mi unikla nějaká ta bublina...a ted jsem to vyřešila docela začala jsem používat tzv "skleněné" tipy a jsem maximálně spokojená.Hodně štěstí přeji

elena*
hodnocení

2x

ahoj, poradim ti nejlepsi moznost- kup si tipy s kratkou nalepovaci plochou-ja pouzivam od Expy-Royal, nalepovaci plocha tipu je tenka a mala takze se velice jednoduse a rychle piluje a po prechodu neni ani stopy. Nedokazu si predstavit ze bych mela pracovat se standartnimi tipy. Urcite to zkus,nebudes litovat.

storni*
hodnocení

2x

ahojky, ja jsem si koupila tekutý pilník se kterým se nehty lépe pilují a s viditelným přechodem z tipu na nehet nemám žádný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]