Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí břicha ve 13 letech

Od: anonym987654 odpovědí: 6 změna:
Dobrý den mám 13 let 150 cm 47 kg. Moje 1. Otázka zní mám váhu v pořádku?
2.otázka zní stačí na zhubnutí břicha běh. Pokud ne prosím co by na to pomohlo? Mám ho takové větší než bych chtěla mít. Děkuji za odpověď

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Co řešíš váha odpovídá a, běh na břicho není na to je cvičení zaměřené na břicho, ale je to zbytečné s touhle vahou. A hlavně proč se zabývat tímhle ve 13.

hodnocení

0x
Běh je i na břicho.

hodnocení

0x
Tvá váha je dobrá.
Pokud chceš zhubnout bříško během,zhubneš i celkově.
To by pro tebe nebylo dobré.
----
Domnívám se,že máš uvolněné břišní svalstvo.
To se redukuje především tím,že začneš posilovat záda.
Ta jsou uvolněná z dlouhého sezení a špatného držení těla ;)
anonym987654
hodnocení

A jaké cviky jsou dobré na záda?
borax*

Co takhle si zadat do vyhledávače cviky na záda?

daniel*
hodnocení

0x

Ahoj nejlepší je samozřejmě kombinovat - posilovat pro celkové zpevnění, věnovat se nějakému pohybu - třeba běh nebo alespoň chůze, kolo, kolečkové brusle .. a zkus kardio cvičení, na YouTube si najdi Cardio - 3 260 000 videí - ja myslím že máš co dělat *smich* (nejlepší je dělat kardio nejméně 30minut a potom víc a víc ;))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]