Dobrý den mám 13 let 150 cm 47 kg. Moje 1. Otázka zní mám váhu v pořádku? 2.otázka zní stačí na zhubnutí břicha běh. Pokud ne prosím co by na to pomohlo? Mám ho takové větší než bych chtěla mít. Děkuji za odpověď
Co řešíš váha odpovídá a, běh na břicho není na to je cvičení zaměřené na břicho, ale je to zbytečné s touhle vahou. A hlavně proč se zabývat tímhle ve 13.
Tvá váha je dobrá. Pokud chceš zhubnout bříško během,zhubneš i celkově. To by pro tebe nebylo dobré. ---- Domnívám se,že máš uvolněné břišní svalstvo. To se redukuje především tím,že začneš posilovat záda. Ta jsou uvolněná z dlouhého sezení a špatného držení těla
Ahoj nejlepší je samozřejmě kombinovat - posilovat pro celkové zpevnění, věnovat se nějakému pohybu - třeba běh nebo alespoň chůze, kolo, kolečkové brusle .. a zkus kardio cvičení, na YouTube si najdi Cardio - 3 260 000 videí - ja myslím že máš co dělat (nejlepší je dělat kardio nejméně 30minut a potom víc a víc )
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.