Nejste přihlášen/a.
Teď jsem četla, že je to dobrý spalovač tuku. Myslíte že je to pravda? :D
Nikdy jsem neslyšela, že kustovnice - goja, je dobrým spalovačem tuků.
Píší, že plody obsahují hodně vitamínu C, 18 aminokyseli, 21 minerálů. Mělo by to pomáhat k posílení organismu, mluví se i účincích jako afrodiziakum. Podporuje vitalitu, sílu, energii a vytrvalost a bojuje proti předčasnému stárnutí. Kdo ví.
Ale o hubnutí nic. Zkusit to můžete. Za jedné podmínky: Jezte goju a hodně cvičte, pohybujte se. Výsledek ale bude spíš podmíněn tím pohybem, než gojou.
A kdo si snad myslí, že sní půl pečené kachny s desíti a pak si dá hrstku goji, která to spálí, tak tam už to dobře nevidím vůbec! Jaga.
Tuk spaluje kde co, třeba práce nebo sport Vážně ale pochybuji, že 1-5g kustovnice spálí 1-5g tuku denně. A to by byl velký úspěch i účinnost! Takže ano, zdravá, prospěšná, možná i ovlivňuje ukládání tuku ale nečekejte žádný zázrak, přebytečný tuk je třeba spálit jinak.
p.s. Zákon zachování energie je jeden ze základních a nejčastěji používaných fyzikálních zákonů. Tento zákon (zjednodušeně řečeno) konstatuje, že energii nelze vyrobit ani zničit, ale pouze přeměnit na jiný druh.
Máte na mysli Goji - Kustovnice čínská? Ano je prospěšná, mám ji doma sušenou a občas sním trošku, co se vejde do dlaně: kustovnice.cz/...
Má také jiné účinky...
Kustovnici Goju jsem jedla kvůli moč. měchýři. Ale je to tak nedobrý, že jsem ani nebyla schopna to dojíst. Nechápu, jak to někomu může chutnat. To už raději brusinky. Má to být dobré i proti rakovině. Jestli i na hubnutí, to nevím.
Vyzkoušejte mochyni, kdyby vám goji nechutnala. kakaoveprodukty.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.