Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex s vlastním bratrem

Od: itis30* odpovědí: 18 změna:

Můj starší bratr chodí ke mě v noci do postele a vždy se to stane i když nechci

nevíte co mám dělat

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Chodíš do osmé třídy, takže mluvit už umíš. Máš rodiče, tak jim to řekni. Oni už to s bratrem vyřeší.

doplněno 15.01.16 13:41:

Fido, tazatelka o svém věku sama psala v jiném vlákně.

fidonet*
Kde jsi přišla na to, že jde o 8. třídu?
doplněno 15.01.16 21:34: Kapka: to jsem netusil, dik za info

ladinpraha*
hodnocení

2x

§ 188 Soulož mezi příbuznými

doplněno 14.01.16 20:55:

Pokud je pravda to, co píšeš v tomhle a svých přčedchozích dotazech, tak je na místě se obrátit přímo na kriminální policii.

Pokud je to jenom bujná fantazie, tak si uvědom, co tímhle dotazem můžeš rozpoutat.

spíše bych to viděl na znásilnění

jabraka*
hodnocení

1x

moc o tom nemluv,může dostat až 2 roky.

JB

majsterjoe*

Právě že by o tom mluvit měla, když si nepřeje aby za ní do postele chodil.

sanyo*

Tak, a co teď? Jabraka říká, nemluv o tom, brácha dostane 2 roky, já říkám - nahlaš to ihned kriminální policii ČR - stačí v tvém okresním městě, tito policisté chodí v civilu. Jinak bráchovi nehrozí 2 roky - ale roky 3. A pokud si myslíš, že je to nějaká sranda - tak věru není, brácha je pěknej hajzl.

hodnocení

1x
Incest, navíc i znásilnění. Tedy pokud nejde o tříletého sourozence. Pokud je to pravda, podle mne to budou rodiče tutlat. Linka důvěry, nebo policie...

culdabulda1*
hodnocení

1x

- no docela "hustý" - myslím, že to je zase nějaká srandička .

hodnocení

1x

Itis30. jsou dvě možnosti, buď co píšeš je pravda, v tom případě, pokud si nezletilá, to neprodleně řekni rodičům, kteří by to měli okamžitě začít řešit, pokud jste jinak normálně fungující rodina. A druhá možnost je, že je to pouhý výmysl, který se zrodil v tvé hlavě pro pouhou zábavu, možná v tom má prsty i tvoje kamárádka a čekáte, jaká bude od nás reakce. V tomto případě vůbec nedomýšlíš/nedomýšlíte, co tím vše můžete způsobit. S takovými věcmi si není radno zahrávat.Jako se dá zaměřit mobil, existují prostředky, kdy se dá také zjistit přímo odkud nebo z čeho je tvůj dotaz odeslán.To, co popisuješ je totiž trestný čin viz trestní zákoník č. 40/2009 Sb. a trestá se odnětím svobody až na tři roky. V případě tvé nezletilosti bys tím dostala i své rodiče do velmi nepříjemné situace.Tak co, která možnost je pravdou?

culdabulda1*
hodnocení

1x

- což o to - ona to může být klidně i pravda - buď si to musí nechat líbit, nebo to může někomu říct - pokud ne rodičům, tak třeba i učitelce.. Ale musí počítat s tím, že nastane peklo, soudy a rodinný rozvrat.. .. - takže pokud si jenom něco vymýšlí, tak by si měla dát pozor.

hodnocení

0x

A kolik je bráchovi let?

iz*
hodnocení

0x

Itis30 nereaguje na odpovědi.

Neutahuje si z nás?

buss
hodnocení

0x

Buď budeš mlčet a snášet, či se úspěšně bránit, nebo to práskneš. Tak si vyber.

kangaroo*
hodnocení

0x

Kousni ho do vocasu nebo ho pořádně chytni za pytel a uvidíš :-D

lola*
hodnocení

0x

A nebo má tato osoba dost zvláštní choutky a chtěla si zjistit co jí hrozí..=/:(

zwiki*
hodnocení

0x

Pokuď je bratr nevlastní tak se nic neděje.Nebo tomu je naopak,že lezeš ty jemu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, můžete přesněji popsat, co se vždy stane? Máte sny i na jiné téma? Zdravím!

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]