Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik bych měla vážit?

Od: elieta odpovědí: 4 změna:
Ahoj, mám dotaz. Je mi 13 a měřím něco kolem 165 cm. Kolik by měl člověk v mém věku vážit? Děkuji za odpovědi. :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

to se neda tak jednoduse rict, kazdy ma jine telo, svaly atd. Jasny ukazatel je, kdyz si zvednes triko a vidis speky, tak by asi bylo fajn trochu cvicit, nejist tolik sladkosti, a kdyz je tucne jidlo na obed, tak si dat o trochu min :)

figurek*
hodnocení

0x

na váze příliš nesejde. Hlavní je nemít faldy a to nefajnové podkožní sádlo. Kdo má ve tvém věku faldy a podkožní sádlo, ten se jich už nikdy nezbaví.

hodnocení

0x
Měla bys vážit cca 50-55kg.

druerzi
hodnocení

0x

Jestli máš nad 70 a nejseš kulturistka, tak jsi na 99% tlustá.

Normálně cvičící mladý člověk, je podle mě při 165 cm štíhlý tak nějak do +- 60 kg.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]