Nejste přihlášen/a.
Slibovali úpravu webu, 3 dny byl nedostupný a teď je tam galimatyáš, sloupec pod sebou a nic nejde otevřít
Děkuji za VAši svatou trpělivost, to jsem si upletla bič, mám kamarádce sbírat ev. odpovědi. Ale já se tam pořád nedostanu, když odklepnu slovo seznamka, vrátí se původní nabídka, jak jste to dělal.
Dobrý den, ten web je normálně dostupný a vše je OK. Vymažte si cookies (a mezipaměť) svého prohlížeče a zkuste to znovu. Nebo zkuste jiný prohlížeč.
Možná bude stačit použít 2x klávesu F5. Zdravím!
doplněno 11.01.16 11:37:Možná se mýlím, ale jsem spokojen - web funguje tak, jak má. No, a Vy si počkáte.
doplněno 11.01.16 17:39:Musím se Vám omluvit. To je tím, že nebyl vložen Váš odkaz. Celý web funguje, ale máte pravdu, že Seznamka je v aktualizaci - není tam nic zobrazeno (to jsem původně přehlédl). Takže, ještě jednou se omlouvám.
doplněno 12.01.16 18:11:Tento odkaz u mě v PC dnes už funguje: elpida.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.