Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chodí někdo na seznamku Elpida?

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:

Slibovali úpravu webu, 3 dny byl nedostupný a teď je tam galimatyáš, sloupec pod sebou a nic nejde otevřít

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Dnes funguje.

Chodí někdo na seznamku Elpida?
hodnocení

Děkuji za VAši svatou trpělivost, to jsem si upletla bič, mám kamarádce sbírat ev. odpovědi. Ale já se tam pořád nedostanu, když odklepnu slovo seznamka, vrátí se původní nabídka, jak jste to dělal.

iz*

Do seznamky jsem se dostala kliknutím na odkaz seznamky z dlouhého seznamu odkazů výše.

Zkusila jste Benovu radu ► vyčistila prohlížeč? Který prohlížeč používáte?

Jestli to stále zlobí, můžete to zkusit z jiného prohlížeče. (Screenshot je z Firefoxu ESR 31.6.0.)

hodnocení

Děkuji Vám i Benovi, zapůsobilo to 2x F5.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ten web je normálně dostupný a vše je OK. Vymažte si cookies (a mezipaměť) svého prohlížeče a zkuste to znovu. Nebo zkuste jiný prohlížeč.

Možná bude stačit použít 2x klávesu F5. Zdravím!

http://elpida.cz/

doplněno 11.01.16 11:37:

Možná se mýlím, ale jsem spokojen - web funguje tak, jak má. No, a Vy si počkáte.

doplněno 11.01.16 17:39:

Musím se Vám omluvit. To je tím, že nebyl vložen Váš odkaz. Celý web funguje, ale máte pravdu, že Seznamka je v aktualizaci - není tam nic zobrazeno (to jsem původně přehlédl). Takže, ještě jednou se omlouvám.

doplněno 12.01.16 18:11:

Tento odkaz u mě v PC dnes už funguje: elpida.cz/...

hodnocení

Mýlíte se a už mi odpověděli omluvou, že na seznamce pracují a zprovozní ji co nejdřív. Jen pro informaci, po otevření se vám též otevírá jeb akový dlouhý sloupec vlevo?

Projekty

Ponožky od babičky

ReFestival

Sbor Elpida

Výstavy

Antikvariát Elpida

CVAK!

Google pro všechn/...

The Wall – /...

Mluvme o stáří

Služby

Centrum Elpida

Linka seniorů

Časopis Vital

Seznamka Elpida &/...

Centrum

O Centru Elpida

Program Centra

Rozvrh hodin centra

Poradny pro seniory

O nás

Obchod

English

Fb

hodnocení

Dobře, tak buďte tak hodný a okopírujte mi prnví inzerát, jak vypadá, díky

hodnocení

Není zač, zdraví

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]