Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
je mi 19 a mám velmi výrazné akné. Jedná se rudé hrbolky a červené jizvy po pupíncích, které se špatně zakrývají. Nevíte, který makeup nebo korektor by mi pomohl? Děkuji
Dermacol snad nebude vadit, že vložím i odkaz
ale žádné korektory, nic, nezakryje "nedokonolalost"jako on.. a přitom pak pleť vypadá tak přirozeně.. .. vydrží klidně půl roku, stačí vždy jen umáznout z tuby a je to na celý obličej..
Blesiku
přesně acknecolor jsem nechtěla uvádět, je fajn, ale je to vpodtsatě lék, může se používát tak tři týdny a pak by se měl kvůli těm antibiotikům zase vysadit, ale jinak je výborný..
Souhlas s Riou .Dermacol dřív dělal tuhý makeup v tubě a opravdu zakryl vše a dokonale.Když se potom ještě nanesl pudr,vypadala pleť přirozeně dokonale...a kupodivu mi se i pod tímhle makeupem lépe hojí akné.Mám i Aknecolor(z lékárny)a po něm se akné zahojí,ale dlouho zůstane flíček.Po Dermacolu se zahojí rychleji a zmizí i flíček.Mám tu tubu už snad 4 roky a nechci jej vyhodit,nic mu není a je nejlepší.Hlavně když jsem veděla,že se půjdu fotit nebo že bude dlouhý den,tak s tímhle makeupem pleť vydržela celý den hezká.
Dermacol už jej v tom balení nevyrábí,ale na tom odkazu co uvedla Ria,to vypadá,že je to určitě on v novém balení.Nic lepšího neznám!
...nanášela jsem jej jen na akné,protože na celou pleť je těžký a tuhý,(nebo ještě na něj jiný lehký makeup)ale když se potom obličej přepudroval,pleť byla krásně sjednocená.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.