Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemám příliš hustý gel?

Od: maja* odpovědí: 3 změna:

Ahoj jsem naprosto začátečnice v práci s gelem. Nechci (alespoň zatím ) si nalepovat tipy, ale jen zpevňovat přírodní nehet a prodloužit trvanlivost laku. Mám lampu, primer, čistič gelu, odstraňovač výpotku a samozdřejmě gel, který se mi zdá velice hustý. Po namočení štětce se gel za ním táhne jako vlasy a po oddělení se v kelímku s gelem objeví drobné bulinky. Pokuste se mi prosím někdo popsat optimální hustotu gelu a nebo alespoň vlastní zkušenosti s hustčím či řidčím gelem. Předem děkuji!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

simasonka*
hodnocení

0x

myslim si, ze je to naprosto v poradku.Mne se taky tahne.Kdyby byl moc ridky, tak by se jen tak nevytvaroval a stekl by ti ke krajum.Coz nema byt.A bublinky jo tak s temi obcas bojuji i ja.

maja*
hodnocení

Simasonko dík! Ještě se chci zeptat okraje gelu ke kůžičce piluješ jak hrubým pilníkem? Já použila 180, ale bylo to asi moc hrubé

simasonka*

Ja taky piluju 180.Ale muzes i 100.Tak tolik netlac jestli je problem v tomhle.A pomalu pokud to jeste poradne neumis.A nebude v tom problem.Cvik dostanes s praxi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]